Drugs en grondstoffen in Heerlen aangetroffen

In Heerlen heeft de politie zaterdag in een woning aan de Burgemeester Waszinkstraat een grote hoeveelheid drugs en grondstoffen voor verdovende middelen ontdekt.

Onderzoek

De politie had een onderzoek in de woning ingesteld op basis van informatie dat er een wietkwekerij zou zijn. Buiten de woning was de geur van wiet waarneembaar. Agenten spraken de bewoner hierop aan en vonden naast een hoeveelheid wiet in de woning een grote hoeveelheid XTC-pillen en grondstof voor het vervaardigen van synthetische drugs.

33 kilo

Het totale gewicht bedroeg 33 kilo. De bewoner van het pand wordt door de politie verhoord. De politie stelt verder een nader onderzoek in naar de herkomst van de drugs en de grondstoffen.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *