400 kleine meisjes ontdekt in Velsen-Noord

Op dinsdagavond deed de politie onderzoek in een woning aan de Westerwijkstraat in Velsen-Noord. In de woning werd een wietkwekerij aangetroffen.

Eerder die dag kreeg de politie een verrader aan de bel een melding dat er mogelijk wiet verbouwd zou worden in het pand. Toen de politie ter plaatse ging kijken bleek een slaapkamer ingericht te zijn als kwekerij voor kleine vrouwelijke wietplantjes, wietstekken. Er stonden in totaal 410 planten.

Nog een kweekruinte

In een andere slaapkamer bleek ook een kwekerij ingericht te zijn. Hier stonden op dat moment echter geen planten. De politie nam de planten en de bijbehorende apparatuur (lampen e.d.) in beslag.

Bij onderzoek bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom. Liander heeft de elektriciteitsmeter verwijderd.

De politie heeft een afspraak gemaakt met de bewoner voor het afleggen van een verklaring.

Velsen-Noord weer veilig

De inwoners van Velsen-Noord kunnen weer rustig slapen en de wiethandel zit voorlopig even zonder handel. Over de kosten van deze operatie werden geen mededelingen gedaan.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *