Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Kilo wiet in auto van Fransoos

feb 22, 2019
Zwaailicht politie

Dinsdagavond rond 23.00 uur meldde een snitch attente inwoner van Bergen op Zoom een verdachte situatie aan de Mondafseweg in zijn woonplaats. De getuige dacht dat er mogelijk iets gaande was dat met het dealen van drugs te maken zou hebben.

Fransman met wiet

Agenten zijn poolshoogte gaan nemen en troffen een auto met daarin een Fransman van 28 jaar oud zonder vaste woon- of verblijfplaats. Omdat er een flinke wietlucht uit de auto kwam vroegen de agenten om uitlevering van alle aanwezige drugs. In totaal kwam er een kilo gedroogde wiet tevoorschijn.

Gestolen auto

Door de agenten is onderzoek gedaan naar de auto, maar die kwam verder niet voor in de (internationale) systemen. Toen de politiemannen echter iets verder keken dan hun neus lang was, ontdekten zij dat er een kentekenplaat over de originele plaat gemonteerd was. Toen bleek ineens dat de auto als gestolen gesignaleerd stond. Het voertuig was gestolen in Frankrijk.

Zowel de auto als de wiet is in beslag genomen. De Fransman is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast. Hij zal gehoord worden over het incident.

Bron: politie.nl