Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

400 planten in kelder Roermond

DoorRedactie

dec 12, 2019 , ,
Wiet in kelder Roermond

Nunhem/Roermond – Woensdagmorgen trof de politie in de kelder van een woning aan de Hoogstraat in Nunhem een wietkwekerij aan.

Tip uit buitenland

De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij een tip vanuit het buitenland, waar iemand kennelijk goed op de hoogte was van de situatie. In totaal stonden er 400 planten in bloei. Twee mannen uit Roermond, die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. In de woning van het tweetal in Roermond trof de politie een tweede plantage aan.

Tweede plantage

In de woning aan de Kasteel Keverbergstraat in Roermond trof de politie de tweede wietplantage aan. In Roermond stonden ruim 200 planten. Alle planten zijn in beslag genomen. Op beide adressen werd stroom en water afgetapt. De politie onderzoekt de zaak.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *