Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Van Laarhoven nog steeds in de hel

Het lijkt er op dat de Nederlander Johan van Laarhoven en zijn vrouw Tukta ook de komende kerstdagen in de hel van Bangkok zullen moeten doorbrengen. Na de belofte van Grapperhaus om het stel naar Nederland te halen blijft het angstvallig stil.

Schrijf een brief

Johan en Tukta kunnen zeker steun gebruiken in de Thaise gevangenis. Gedetineerd zijn in Thailand wordt ook wel eens vergeleken met “de hel op aarde”. Zij zijn weggerukt van hun kinderen, familie en vrienden. De enige vorm van communicatie met de buitenwereld die zij op dit moment hebben is door middel van brieven.

Kaarten en brieven

Zij vinden het heel fijn om brieven, kaartjes, gedichten enzovoorts te ontvangen.De brieven geven hen weer kracht om door te gaan met het gevecht voor gerechtigheid. Hieronder vindt je de adressen waar je de brieven naar toe kunt sturen. Wil je voor Tukta wel in het Engels schrijven alsjeblieft?

Alvast bedankt namens Johan en Tukta!

Johannes Petrus Maria van Laarhoven
(1422/58, Dan 6)
Klong Prem Central Prison,
33/2 Thanon Ngamwongwan Lat Yao Chatuchak
Bangkok 10900, Thailand

Mingkwan Kaenin (Tukta)
(Ruby (Tubtim) Building, Room 2/3)
Central Women Correctional Institution
33/3 Thanon Ngamwongwan Lat Yao Chatuchak
Bangkok 10900, Thailand

www.justiceforjohan.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *