Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

8 tips voor de perfecte truffeltrip

feb 4, 2021

Het moment is daar gekomen, je gaat trippen met truffels. Leuk. En het feit dat je hier nu terecht bent gekomen betekent dat je goed bezig bent omdat je onderzoekt. De allerbeste eerste stap. Maar er zijn meer stappen en wij geven je de 10 beste tips.

Voorzichtig met psychedelica

Psychedelica kunnen wisselende effecten hebben. Dat wil zeggen dat de ene trip de andere niet is. Zelfs niet onder exact dezelfde condities. Iets om rekening mee te houden en zeker om teleurstellingen te voorkomen. Iedere ervaring is uniek. Er zijn zoveel omstandigheden die de ervaringen kunnen beïnvloeden. Door wat er in je lichaam gebeurt, kan je ervaring ook beïnvloed worden door bijvoorbeeld wat je eet, medicijnen j psychische gesteldheid en je lichaamschemie. Externe factoren kunnen echter ook een rol spelen, zoals je omgeving, het gezelschap waarin je verkeert, en ook wat je de laatste tijd allemaal in je “normale” nuchtere leven heb meegemaakt.

Volg de tips en ervaar een unieke trip

Om je feestvreugde optimaal te beleven zonder teleurstellingen, volg je de 10 tips die we je geven:

1 – Doe onderzoek

We begonnen dit artikel al met het compliment dat wanneer je dit artikel leest je goed bezig bent. Goed bezig omdat je onderzoek doet en jezelf verdiept in de materie. Leer iets over de werking van psilocine en de levenscyclus van magische truffels. Lees een paar online “trip reports” zodat je weet wat je kunt verwachten. Verdiep je eens in de werking van psychedelica op je lichaam.

geen garanties

Hou er rekening mee dat wat en hoeveel je er ook over leest, het geen garantie biedt voor de trip zelf. Het is een onvergelijkbare ervaring, dus als het voor jou de eerste keer is dat je truffels gebruikt heb je geen vergelijkingsmateriaal. Zoals over alle onderwerpen, maar zeker die gaan over psychedelica zijn er veel foutieve inlichtingen te vinden op het internet. Het is van groot belang dat je je laat informeren en je jezelf verzekerd dat je je truffels koopt van een bekende en betrouwbare leverancier. Lees de productomschrijving op de pagina’s en maak gebruik van de speciale truffel keuze hulp.

2 – Voel je goed

Alle psychonauten zullen het bevestigen: alleen als je eigen gemoedstoestand en die van je medereizigers voor de volle 100% in orde is dan kan je aan het trippen beginnen. Jouw geestelijke staat moet echt goed zijn, net zoals die van de mensen die met je meetrippen eventueel. Er zal veel diepgang gepaard gaan met een truffeltrip en gevoelens worden ernstig versterkt in de meeste gevallen.

Ga je verdrietig trippen, dan zal je verdriet alleen maar ernstiger worden

Zijn er omgevingsfactoren die op dat moment in je leven stress veroorzaken? Heb je problemen op je werk? Loopt je relatie even niet zo lekker? Je kunt het best geen psychedelica nemen in stressvolle tijden, na het verlies van een dierbare, of als je depressief bent – dit omdat psychedelica gebruikelijk emoties en gevoelens versterken, en het versterken van negatieve emoties heeft duidelijk een schaduwzijde. Probeer te voorkomen dat je trip eindigt in mineur.

Voel je goed

3 – Voorbereiden

Een goede meid is op haar toekomst voorbereid. Nou, een kerel ook dat is een feit. Zorg ervoor dat je een goed tijdstip plant voor je trip, neem een paar dagen vrij. Zeg afspraken af en vertel je beste vrienden wat je gaat doen en zet je telefoon op stil en de voordeurbel uit.
Verzeker jezelf ervan dat je altijd genoeg water onder handbereik hebt. Ook snacks mogen niet ontbreken, maar het beste doe je er aan gezonde snacks klaar te leggen. Magic truffels eet je normaal gesproken het beste op een lege maag omdat dat zorgt voor het beste en sterkste effect, dus als je halverwege de trip slapjes wordt of gewoon trek krijgt, zul je door iets te eten weer een beetje opknappen. De eetsensatie van verschillende hapjes kan een leuke ervaring zijn als je onder invloed bent van een psychedelische samenstelling. Een hele aparte beleving, geloof ons!

Wees voorbereid

4- Schakel je mobiel uit

Alle lopende afspraken op de tripdag en de twee dagen erna haal je het beste uit je agenda. En het klinkt wat eng, jezelf afsluiten van communicatie maar toch moet je ons beloven dat je je mobiel uitschakelt. Vervelend nieuw of iemand die je niet snapt of ruzie zoekt kan een ernstige verstoring van die fijne trip zijn.
Tip wel een bekende dat je een dag gaat trippen zodat ze wel weten waar je uithangt als je niet te bereiken bent.

tip iemand wanneer je gaat trippen zodat je wel bereikbaar bent in geval van nood

5 – Ga niet combineren

Het combineren van truffels met andere drugs is een doodzonde. Geen xtc, 3-mmc, speed, cocaïne en al helemaal geen psycho actieve middelen zoals opium! Er is echt één uitzondering die de regel bevestigt en dat is een jointje. Als je wat hash of wiet rookt, kan dit een zeer fijn hulpmiddel zijn om negatieve gevoelens te bestrijden die in verband kunnen worden gebracht met truffel-vergiftiging (zoals misselijkheid en het verlies van de eetlust), en ook kunnen zorgen voor een andere “dimensie” aan je trip, zoals betere inzicht en een melige bui. Je kunt er de trip ook een klein beetje mee ophalen als hij wat af gaat zwakken.

6 – Zorg voor een sitter

Zeker beginners moeten zorgen dat er een sitter aanwezig is. Als je voor het eerst gaat trippen dan kan dat mogelijk wat angstig zijn en dan is een sitter de aangewezen persoon om je gerust te stellen. Daarnaast is het fijn als er een nuchter iemand – dat is de sitter immers – aanwezig is om te voorkomen dat je kaarsjes omtrapt, om verse wierook aan te steken, of om een lekker kopje thee voor je te zetten.

Een sitter is iemand die zelf niet gebruikt maar wel aanwezig is om je te helpen

7 – De manier van innemen

We waarschuwen je alvast: truffels zijn niet te vreten. Ze zijn bitter en smaken naar gif. Reden genoeg om de smaak te maskeren. Gooi je truffels in de blender met een smoothie, hak ze in kleine stukjes en strooi ze over een lekkere, neem ze fijngehakt in met chocoladevla, of roer ze door de yoghurt met muesli. Eet of drink de dosis. Als je de paddo’s of truffels eet en de smaak niet lekker vindt, kun je ze kauwen met pindakaas of met wat chocoladevla bijvoorbeeld.

Truffelthee is een andere slimme manier om truffels te gebruiken – hak de truffels lekker fijn en laat de stukjes voor een minuut of 10-12 in heet water pruttelen, daarna voeg je gewoon je favoriete kruidenthee of Engelse theemelange toe en laat dit even trekken. Laat het water niet koken – je wilt het gewoon zachtjes late pruttelen zodat de truffels hun potentie niet verliezen. Als je doorkookt dan gaat de ‘kracht’ eraf. Tijdens het theedrinken kauw je de kleine stukjes die je in je mond krijgt gewoon fijn voordat je ze doorslikt. Vloeistoffen worden sneller in je bloedbaan opgenomen dan vaste stoffen verwerkt kunnen worden, en de meeste mensen zijn van mening dat deze methode de gebruikers helpt om de negatieve nevenwerkingen die gepaard gaan met het gebruik van truffels te voorkomen (misselijkheid bijvoorbeeld).

8 – Maak het naar je zin

Zorg ervoor dat je comfortabel tript. Dat wil zeggen zonder storingen van buitenaf, in een relaxte ruimte, met zorgvuldig vooraf gekozen verlichting en muziek. De muziek kies je het beste van een wat rustiger soort. Blijf tijdens je trip rustig liggen en knoop een gesprekje aan met je sitter. Besef van te voren dat er ook wellicht wat angstige momentjes komen. Geef je er aan over. De visuele aspecten zullen een ervaring op zich zijn. Je zult dingen zien die je nog nooit hebt gezien; geniet ervan.
Zorg ook voor een lekker warm dekentje in de buurt. Wellicht komt er een momentje dat je het wat koud krijgt en dan kan de sitter je een dekentje aanreiken.
Kort gezegd: maak het naar je zin. Trippen is fijn.
Nog meer informatie over het gebruik van truffels.

Truffels bestellen

Verse magische truffels, we zijn er specialist in geworden. We verkopen ze in diverse gewichten en hebben alle gangbare soort op voorraad. We versturen je truffels zonder bijkomende verzendkosten.