Aanhouding bij drugslab Enschede

DoorRedactie

okt 22, 2018 #drugslab, #enschede, #lab
lab

Drugslabs worden zo veelvuldig ontdekt dat ze amper nog nieuwswaarde hebben. Maar deze is wel een bijzondere. En niet omdat ze er een drug maakten die je nog niet kende, maar omdat het lab zich buiten Brabant bevond.

In Enschede heeft de politie vannacht een drugslab aangetroffen in een schuur achter een woning aan de Vlierstraat. De bewoner, een 42-jarige man, is aangehouden.

Veel drugs in woning

De recherche had informatie dat er grote hoeveelheden drugs in de woning aanwezig zouden zijn. Dat klopte: in de woning lagen harddrugs en grondstoffen voor het produceren en bewerken van drugs. In een schuur achter de woning werd een productieruimte voor het produceren van drugs gevonden. Vannacht is het lab bewaakt. Vandaag gaat het LFO (Landelijke Faciliteit Ontmanteling) onderzoek doen in de woning en in de schuur. Als dat onderzoek is afgerond wordt het laboratorium ontmanteld.

lab

 

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *