Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Achmed doet ook mee met de trend

jan 8, 2019

Ook de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch volgt de 2019 trend om panden te sluiten. Hij heeft een winkelpand in de Arnhemse binnenstad voor zes maanden gesloten nadat er wiet was aangetroffen.

Overal stonden planten

De kweker had het pand aan de Koningstraat 47 maximaal benut want iedere ruimte op de bovenste verdieping was bezet met groene dames. Hoeveel precies dat wisten ze niet bij de gemeente. De speurneuzen kwamen de planten op het spoor dankzij een verrader die ze tipte.

Verraden

Agenten kwamen de plantage op het spoor na een melding. Twee personen zijn aangehouden. Het ontmantelen van de kwekerij nam veel tijd in beslag, maar dat is niet zo erg want ook die mensen moeten tenslotte hun hypotheek betalen.

Op last van Marcouch moesten eerder al diverse panden sluiten wegens criminaliteit of drugszaken. In december moest bijvoorbeeld Hotel Arnhem Centraal nog de deuren sluiten.

Andere locaties

Hé Achmed, zullen we je eens iets verklappen? De coffeeshops in de gemeente Arnhem zitten met 100% zekerheid de komende maanden niet zonder voorraad. Dat betekent dus dat er op andere plekken gekweekt wordt. Dus indirect draag je met de sluiting bij aan de groeiende criminaliteit. Want criminelen moeten steeds grotere risico’s nemen en dat lokt vanzelfsprekend alleen maar meer ellende uit.