Achttien wietplanten en geen uitzetting voor patiënt

Cannabis toppen

Vanmorgen berichtte het Brabants Dagblad eindelijk eens met goed nieuws over een wietkweker die kweekt om medische reden. En gelukkig nemen rechters de juiste beslissingen bij woninguitzettingen. Ieder mens heeft het recht op wonen en welzijn.

Ook bij de zaak Hillebrand heeft de rechter dit bepaald in Hoger beroep.

Als men veilig kweekt binnen met een NEN gekeurde kast en stroomvoorziening, waarbij men ook verzekerd is, je het medicinaal gebruikt, mag een woningbouwvereniging het lef niet hebben je uit huis te willen zetten! Er moet nog veel voorlichting gegeven worden omtrent het veilig thuiskweken, zodat men ziet dat het ook anders kan.

Dit meer dan uitstekende voorbeeld zouden andere burgemeesters in ons land moeten volgen. Burgemeesters Noordanus van Tilburg heeft dat twee jaar geleden ook al gedaan. Daar mogen patiënten voor eigen gebruik maximaal vijf planten legaal kweken.

Cannabis toppen

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *