Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Magic truffels bestellen zonder verzendkosten

nov 6, 2018
Magic Truffels Mexicana

update: dit artikel is van 2018. Het beleid is inmiddels aangepast.

Magic truffels online kopen

Magic truffels, sclerotia heten ze officieel. Deze truffels hebben, net als paddo’s, een hallucinogene werking.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, allemaal met hun eigen specifieke uitwerking. Gebruik onze truffel wizard aan de linkerkant om de door jou gewenste ervaring te kiezen. Al onze truffels zijn altijd vers en worden vacuum verpakt voor een langere houdbaarheid. Gegarandeerd verse truffels dus!

De soorten die momenteel verkrijgbaar zijn:

Mushrock
Hollandia
Dutchii
Dutch Dragon
Utopia
Dragons Dynamite
Atlantis
Mexicana
Hawaiian
Dragon Slayer
Atlantis

Gratis verstuurd

Als je truffels koopt bij ons dan hoef je je geen zorgen te maken over verzendkosten want die zijn gratis. Vandaag besteld is meestal morgen al in huis.

Truffels

Magig truffels, Psychedelische truffels of Scletoria, zijn eigenlijk enorme schimmels die vergelijkbaar zijn met magic paddo’s en geven een vergelijkbaar effect bij consumptie al zijn ze iets minder krachtig. Omdat ze echter niet officieel tot paddenstoelen behoren, mogen ze in Nederland gewoon verkocht worden en vallen ze niet onder de opiumwet. Vanaf 2008 verbood de overheid in Nederland de verkoop van verse en gedroogde paddo’s en dat maakte de magic truffels enorm populair. De stof die voor het psychedelische effect (trippen) zorgt is psilocybine, dat ook in paddo’s voorkomt. De truffels zorgen voor een verandering van de waarnemingen zoals: kleuren feller zien, geluiden intenser beleven, hallucineren.

Werking van truffels

De magic truffels worden meestal rauw gegeten. De meeste mensen beschrijven de smaak van truffels als vies, zeker ook omdat je voor een goed effect langdurig op de truffels moet kauwen. Na een kwartiertje zal het eerste gevoel optreden en na een half uur tot een uur zal de truffel trip beginnen.

Als je wilt dat je truffel sneller werkt, dan kan je er thee van maken. Truffels kan je niet roken of gebruiken in een vaporizer. De eerste effecten zijn: de geluiden vloeien in elkaar over, een euforisch gevoel, slappere spieren en ontspanning. Voorwerpen beginnen te golven, gezichten vervormen, kleuren zijn intenser. De werking gaat schoksgewijs en is dus het ene moment intenser dan het andere moment. Een truffel trip duurt tenminste twee uur en kan aanhouden tot wel 6 uur. Er is wel sprake van gewenning, ervaren gebruikers nemen daarom altijd een rustpauze tussen hun sessies. Sommigen nemen zelfs twee maanden pauze tussen hun truffel trips.

Verslaving bij truffel gebruik

Lichamelijke verslaving is onmogelijk bij truffels, wel kan er sprake zijn van geestelijke verslaving, hoewel dat tamelijk zeldzaam is, door de afnemende werking na veelvuldig gebruik in korte tijd. Je wordt er als het ware immuun voor. Dus geen zorg, je hoeft niet op zoek naar hulp als je magic truffels leuk vindt.

Magic truffels en de wet

Magic truffels zijn in Nederland niet verboden omdat ze niet op de opiumlijst staan en zijn daarom bij Wapwinkel te koop voor personen boven de 18 jaar. Psilocybine, de werkzame stof in truffels staat op Opium Lijst I en het is daarom verboden de psilocybine uit de truffels te halen. Het drogen van truffels valt ook onder het produceren van drugs en is daarom verboden. Het laten groeien van truffels, het in het bezit hebben en het gebruik van magic truffels is in Nederland toegestaan.

Dosering

Mensen reageren verschillend op gelijke doseringen. De werking kan per keer verschillen want:

  • Soorten truffels verschillen in het effect dat ze hebben.
  • Truffels van dezelfde soort kunnen zelfs in sterkte van elkaar verschillen.
  • Op een lege maag is de werking altijd sterker.
  • Sommige mensen reageren gevoeliger op truffels.
  • Het drinken van truffelthee geeft een sneller opkomend en heviger effect dan het eten van de truffel.

Als je een dosering van 5 gram magic truffels neemt, dan is het effect mild, maar duidelijk aanwezig. Met 10 gram wordt het een intense ervaring en met een dosering van 15 gram, kun je spreken van een zeer heftige trip. Houd dit in gedachten als je onze 2 sterkste magic truffels neemt: Psilocybe Hollandia en Psilocybe Utopia. Een volledige 15 gram wordt alleen aanbevolen aan de meest ervaren psychonauten!

Goed om mee te beginnen is een dosis van 5 gram. Zo kun je voorzichtig vertrouwd raken met de situatie en kom je erachter hoe je reageert op de psychoactieve ervaring.

Truffel tip

Zorg er bij het nemen van truffels altijd voor dat er een sitter aanwezig is. Dat is iemand die nuchter blijft en je gerust kan stellen als het even niet zo lekker gaat in je hoofd.

Over je trip

De typische bewustzijnsveranderende effecten van de werkzame stof in magic truffels, psilocybine, houden tussen de 3 en 8 uur aan, hoewel die effecten voor mensen die onder invloed van psilocybine verkeren, veel langer lijken te duren, omdat de drug ook het tijdsbesef kan veranderen. Intensiteit en duur van de entheogene effecten van psilocybinebevattende paddenstoelen zijn zeer uiteenlopend, afhankelijk van soort of variëteit, dosering, individuele instelling en omgevingsfactoren. Uiteraard speelt ook de maaginhoud en de fysieke conditie van de gebruiker een belangrijke rol.

Gewenning

Er ontstaat in de hersenen wel een soort van verzadiging waardoor het bij pakken van truffels geen zin heeft. Ook ontstaat er bij regelmatig gebruik een vorm van gewenning waardoor de effecten minder worden of zelfs geheel niet waarneembaar zijn. Om deze reden nemen regelmatige gebruikers dan tussen hun sessies altijd een pauze van tenminste drie weken voordat ze weer een trip doen.
Andere manieren om deze gewenning tegen te gaan of om deze te voorkomen zijn momenteel niet bekend.

Magic Truffels Mexicana