Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Actiedag tegen harddrugs

jun 29, 2021
Middenbeemster

Op de burelen van het Openbaar Ministerie moeten ze vast een afdeling hebben die de hele dag zit te bedenken hoe ze toch die zinloze oorlog tegen drugs moeten verantwoorden. Het is tenslotte wel hun bron van inkomsten en die bron komt uit belastinggeld. Dus dan bekend je een ‘actiedag tegen harddrugs Middenbeemster’.

Middenbeemster

De recherche heeft in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen een 38-jarige man aangehouden. De man wordt ervan verdacht al maanden vanuit zijn woning te hebben gedeald in meerdere soorten harddrugs. Na diverse meldingen via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar deze verdachte. De verdachte is voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft besloten dat de man vast blijft zitten.

Resultaat

Vrijdag 25 juni werd tijdens een actiedag in de woning aan de Westerhem een doorzoeking gedaan. Twee mannen werden hierbij aangehouden: een afnemer (koper van drugs) en de 38-jarige verdachte. De 38-jarige inwoner van Middenbeemster werd aangehouden voor het bezit van en de handel in verdovende middelen van lijst 1 Opiumwet (harddrugs). Hij zit vast. De afnemer is inmiddels heengezonden. Tijdens de doorzoeking in de woning werden meerdere soorten drugs aangetroffen, waaronder wiet en cocaïne. Ook werd overig materiaal, dat bestemd is voor de handel in drugs, in beslag genomen.

Bron en foto: politie.nl