Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Alweer Meld Misdaad Anoniem tegen drugsdealer

jul 5, 2022

Op zondag 3 juli 2022 om 17.30 uur controleerde een agent op de Grauwe Polder de bestuurder van een auto die nogal opvallend rijgedrag vertoonde. De inwoner van Etten-Leur gedroeg zich nogal ontwijkend wat de argwaan van de agent opwekte.

Toestemming bestuurder

Met toestemming van de bestuurder stelde de agent een onderzoek in naar drugs of andere verboden spullen. De man bleek alleen wat gebruikershoeveelheden speed en GHB bij zich te hebben. Die werden in beslag genomen zonder dat er vervolging ingesteld werd.

Meld Misdaad Anoniem

Aan het bureau kwam de agent erachter dat er over de woning van de bestuurder enkele MMA meldingen binnen waren gekomen die betrekking hadden op het mogelijk dealen van drugs.

Alweer zijn er toevallig een aantal meldingen via Meld Misdaad Anoniem wat de politie een vrijbrief geeft om zonder verdere aanleiding een huiszoeking te doen. Zeer verdacht.

GHB en pillen

Er werd besloten een onderzoek in de woning aan de Kempenerrandweg te doen. De verdachte was thuis. In de woning werd GHB, XTC-pillen en enkele zakjes met vermoedelijk speed en henneptoppen gevonden. Verder lagen er enkele wapens zoals twee tasers, een busje gas, een luchtdrukwapen en een wapenstok. De spullen zijn in beslag genomen en de verdachte is naar het bureau gebracht voor verhoor.