Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Herbal speed

€ 12,95
  • Koop er 2 voor € 11,10 per stuk. en bespaar 15%
  • Koop er 3 voor € 9,60 per stuk. en bespaar 26%
Beschikbaarheid: Op voorraad

Herbal speed is de oplossing voor iedereen die liever geen chemische producten gebruikt zoals speed (amfetamine) of cocaïne.

Herbal speed kopen

Herbal speed is de perfecte en volledig natuurlijke oplossing voor iedereen die liever geen chemische producten gebruikt zoals speed (amfetamine) of cocaïne.

Speed kopen

In tegenstelling tot amfetamine die je op straat koopt, weet je van Herbal speed precies wat er in zit en is ook iedere dosis identiek. Geen gevaarlijke chemicaliën die je lichaam schade toe kunnen brengen dus.

Legale speed

Nog nooit was er op de markt een natuurlijk variant van speed, ook wel bekend als pep of amfetamine, die zo sterk is als Herbal Speed. Het voedingssupplement bevat een aantal zeer potente werkzame stoffen om je een vergelijkbaar effect te geven als speed of pep. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar de effecten van speed, maar niet de nadelen ervan wil ervaren. Herbal Speed is de 100% natuurlijke en 100% legale vervanger voor amfetamine.

Met deze Herbal Speed sta jij binnen no-time te knallen op de dansvloer. Heb je een feestje gepland staan en kun je wel wat extra energie gebruiken? Dan is deze volledig legale en natuurlijke vorm van speed de perfecte oplossing. En met ruim 120 doses is deze herbal speed ook nog eens enorm kostenefficiënt!

Gebruik Herbal Speed

Gebruik van natuurlijke speed: Snuif een lijntje Herbal speed of voeg een theelepeltje toe aan wat vruchtensap of frisdrank. Neem niet meer dan de maximale dosering van 3 lijntjes of theelepels per etmaal. Herbal speed is een natuurlijk pepmiddel en bevat geen gevaarlijke chemische bestanddelen.

Wat doet het

Herbal Speed geeft een je intense energiestoot die ruim 2 tot 3 uur aanhoudt. Het kan gesnoven worden of vermengd met een drankje. Let op, het snuiven van Herbal Speed kan als heel vervelend of onsmakelijk worden ervaren en daarom adviseren we het in te nemen met een drankje.

Hoa lang werkt het

Je kunt een energiestoot verwachten die ongeveer 2 tot 3 uur aan kan houden. De werking is afhankelijk van je eigen gesteld- en gezondheid en van je maaginhoud. Neem dit product bij voorkeur in bij weinig maaginhoud.

Wat zit er in

Guarana, kolanoot, catmint, nootmuskaat, kaneel

Hoeveel krijg ik

Elke verpakking bevat 15 gram,  

Opgelet

Dit product is een voedingssupplement en dient als zodanig te worden gebruikt. Gebruik nooit meer dan de aanbevolen dosis. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaataandoeningen. Niet gelijktijdig gebruiken met anti-depressiva of andere MAO-remmers, of met andere medicijnen.

Stop direct het gebruik bij nervositeit, rillingen, slapeloosheid, verminderde eetlust of hartkloppingen. Buiten het bereik van kinderen bewaren, op een koele en droge plaats. Raadpleeg bij ernstige klachten of allergische reacties de huisarts.

Aanvullende pagina herbalspeed.nl
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten Guarana, kolanoot, catmint, nootmuskaat, kaneel
Inhoud verpakking 15 gram
levertijd direct
Staat in onze smartshop

Klant beoordelingen

Meh Beoordeling door Justin
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Toen ik het pakketje binnenkreeg en het doosje openmaakte was de seal al aangebroken en er miste meer dan de helft van de herbal speed. Na wat gemailt te hebben is er verder niet veel aan gedaan. Toch nog maar wat geprobeerd. Flink wat door mn neus gejaagd maar wertke voor geen meter, een andere keer echt veel met wat water gemixt en weggedronken maar nogsteeds geen verschil.. ik zou het niet aanraden.

Support: als je ons meteen een foto had gestuurd waar we op konden zien dat de helft uit de verpakking was dan hadden we graag wat geregeld voor je. We hebben zelfs aangeboden om je bij een volgende bestelling een gratis verpakking mee te sturen. (Geplaatst op 30-08-2019)
xxxx Beoordeling door Johan
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Goede informatie. Werkt zo als beschreven. Een aanrader. Snelle servies en voor herhaling vatbaar. (Geplaatst op 17-08-2019)
Ok Beoordeling door Melly
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Geeft inderdaad veel energie maar ik krijg daar enorme buikpijn van. (Geplaatst op 22-07-2019)
? Beoordeling door Sandro
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
ik dacht een bestelling te doen van een eerlijke winkel maar ik werd bedrogen , toen ik het doosje van Herbal Speed thuis had binnen gekregen maakte ik het open en de afsluit folie van het doosje was al los toen ik het deksel open maakte en dat hoort niet , toen ik de inhoud zag werd mij meteen duidelijk dat er in het bedrijf van de wapwinkel iemand de boel afroomt voor eigen gebruik , het doosje was meer leeg dan gevuld met de beloofde vijfentwintig gram Herbal speed , het doosje was nog minder dan voor één vierde gevuld met het Herbal speed product , ik heb de inhoud van het doosje in mijn weegschaal schaal gedaan en toen gewogen op mijn heel nauwkeurige tot op de gram af wegende digitale keuken weegschaal weger en het was zelfs maar vijf gram wat er nog in het doosje zat , daar heb ik niet voor betaald !
erg jammer ! (Geplaatst op 18-07-2019)
leuk spul Beoordeling door Fabio
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
ik vindt het wel leuk spul. het is niet zo heftig. je krijgt er wat energie van maar soms ook
lachkicks. je kun er ook gewoon op eten. Leuk spul maar werkt niet heftig (Geplaatst op 27-03-2019)
Geen tegenvaller Beoordeling door Shabo
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Was echt geen tegenvaller. Had er niets van verwacht, maar je krijgt er zeker een pep van. (Geplaatst op 21-12-2018)
Goed alternatief Beoordeling door Mark de M.
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Ik vind het een goed alternatief voor het echte spul. Geen chems in je lichaam. Uiteraard wat minder sterk dan echte speed, maar dat was te verwachten.
Snuiven vonden wij niks, dus gemengd en opgedronken. De smaak is niet echt lekker, dan ben je vast gewaarschuwd. (Geplaatst op 30-11-2018)
kan ermee door Beoordeling door jo
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
ik kan het best wel pruimen in een sapje of een theetje.
de geur alleen al geeft al aan dat het niet bestemd is om door je neus te jagen.
ik krijg er best dat echte gevoel van in men kaken en kan er bast wel een uurtje of 2 extra van wakker blijven. dus al bij al best wel een goed alternatief. (Geplaatst op 04-11-2018)
Product en webshop is m.i. absoluut geen aanrader. Beoordeling door Robert
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Had Herbal Speed besteld: kreeg ik een aangebroken verpakking binnen. Heb het nagewogen en bleek dat 2 gram minder in zat/uitgehaald was. Te triest voor woorden eigenlijk. Als je bedenkt dat het nootmuskaat is.. Kan dat trouwens aan niemand aanraden om dat in je neus te stoppen.

* support: er klopt niet veel van wat je zegt. Als je meteen melding had gemaakt van een defecte/open verpakking dan hadden we het opgelost. En nootmuskaat is slechts 1 van de ingrediënten. Die je ook voor bestellen had kunnen lezen op de website. Een succesvol en geprezen product dat kennelijk bij iemand terecht is gekomen die niet tevreden is. Een supportticket had veel opgelost, maar dat is nu te laat. (Geplaatst op 05-08-2018)
Goed Beoordeling door Herma
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Vond het goed product (Geplaatst op 10-07-2018)
slecht Beoordeling door Laurence
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
grote brol, niets van effect behalve zware hoofdpijn, echt zijn geld niet waard !
(Geplaatst op 30-05-2018)
Redelijk Beoordeling door Peter
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Is niet verkeerd misschien een beetje te veel nootmuskaat , en nog niet echt zo'n boost als speed ,,, is coke ook met nootmuskaat ,, zoniet dan wil ik die wel eens proberen .Vriendelijke groet Peter.
Support: nee, Herbal Coke is niet met nootmuskaat. (Geplaatst op 24-12-2017)
slecht Beoordeling door kel
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
het werkt niet , dus daarom duur,
moest het zijn werk doen was het o.k., maar werkt absoluut niet ! zeker niet aan te raden, tenzij je je geld wil weggooien !

*support: zeer opmerkelijk Kel, want we hebben klanten die dit product een paar keer per maand bij ons bestellen. Jammer dat je het zo hebt ervaren. (Geplaatst op 30-07-2017)
herbel speed Beoordeling door rimmer ven
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
werkt goed maar alleen hoofdpyn later
Support: Hoofdpijn is nooit leuk! Al eens geprobeerd om wat meer water te drinken na inname? (Geplaatst op 17-06-2017)
spul werkt goed Beoordeling door Sebastian
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
werkt goed, veel energie, snuiven niet aan te bevelen, gewoon in een drankje doen.
geen down gevoel wat je met chemische spul wel hebt.
je moet wel vaak naar de wc (nr 2) erna, kan ook aan mij liggen omdat er kaneel in zit. (Geplaatst op 11-06-2017)
speed Beoordeling door marcel
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
geweldig goed met recht wappie ,gestop met die chemische shit (Geplaatst op 20-11-2015)
Werkt tegen de verwachting in Beoordeling door Peet
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Als er herbal in de naam van een product voorkomt dan heb ik altijd mijn twijfels, maar die kan je rustig wegnemen die twijfels bij Herbal Speed. Dit spul werkt echt wel als een pepmiddel. (Geplaatst op 02-05-2015)
Geen tegenvaller Beoordeling door Maarten
Waar voor je geld
Kwaliteit
Prijs
Aan te bevelen
Ondanks het label Herbal is dit spul verrassend goed. Je blijft er echt wakker van. Alleen niet te pruimen... (Geplaatst op 19-04-2015)
valt niet tegen Beoordeling door ronnie
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
na een paar glazen bier een glas ranja met herbal speed drinken en ik voel me een stuk wakkerder dus het werkt wel!Ben gestopt met de "echte" speed en dit is een goeie vervanger zonder de chemische zooi.. (Geplaatst op 09-09-2014)
schitterend Beoordeling door ronnie
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
schitterend spul,was 60 uur wakker van 10 garam (Geplaatst op 06-09-2014)
Niet wat ik had gehoopt Beoordeling door Dave
Kwaliteit
Aan te bevelen
Prijs
Waar voor je geld
Ook al wetende dat het om een herbal-mix gaat, ben ik alsnog wel wat teleurgesteld.

De concentratie van psychoactieve stoffen hierin is helemaal niet sterk genoeg en de kaneel dat eraan toegevoegd is maakt het een ranzige boel.

Mijn tip zou zijn om de kaneel (zo goed als volledig) weg te laten en ofwel enerzijds de prijs te verlagen, of anderzijds de concentratie psychoactieve stoffen te verhogen.

De herbal coke was ik veel meer tevreden van, deze gaf me de boost die ik zocht en verwacht van een herbalproduct :) (Geplaatst op 27-09-2012)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...