×

Adult Only

Smartshop

Herbal speed

Herbal speed is het perfecte en volledig legale alternatief voor iedereen die liever geen chemische producten gebruikt zoals speed (amfetamine) of cocaïne.

Legaal & veilig

Het is 100% legaal, 100% natuurlijk, 100% veilig en bovendien een stuk goedkoper dan de chemische variant.

€ 12,95
 • Koop er 2 voor € 11,10 per stuk en bespaar 14%
 • Koop er 3 voor € 9,60 per stuk en bespaar 26%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Herbal Speed kopen

Herbal Speed is de ideale, veilige en volledig natuurlijke vervanger voor iedereen die liever geen chemische producten gebruikt zoals speed (amfetamine) of cocaïne. Een poeder dat volledig legaal is. Dichterbij amfetamine ga je met een legaal product niet komen.

Speed kopen

In tegenstelling tot amfetamine die drugsdealers verkopen, weet je van Herbal Speed precies wat er in zit en is ook iedere dosis identiek. Geen gevaarlijke chemicaliën die je lichaam schade toe kunnen brengen dus. En toch met een soortgelijk effect.

Sterker dan koffie

Herbal Speed is vele malen sterker dan een aantal koppen koffie drinken.

Sterker dan koffie

Online speed kopen

Het kopen, verkopen, in bezit hebben of productie van chemische speed is strafbaar in Nederland. Desondanks kom je zo af en toe nog wel eens plekken tegen op het internet waar je online speed kunt bestellen. Op dergelijke plekken een product als speed kopen is om een aantal redenen niet slim:

 • je weet niet wat er exact in illegale speed zit
 • je bent in overtreding als je illegale speed koop
 • de kans dat je wordt opgelicht is groot
 • de kater is groot na het gebruik van illegale speed

Herbal speed is legaal

Nog nooit was er op de markt een natuurlijk variant van speed, ook wel bekend als pep of amfetamine, die zo sterk is als Herbal Speed. Het voedingssupplement bevat een aantal zeer potente werkzame stoffen om je een vergelijkbaar effect te geven als speed of pep. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar de effecten van speed, maar niet de nadelen ervan wil ervaren. Herbal Speed is de 100% natuurlijke en 100% legale vervanger voor amfetamine.

Lang doorgaan met speed

Met deze Herbal Speed sta jij binnen no-time te knallen op de dansvloer. Heb je een feestje gepland staan en kun je wel wat extra energie gebruiken? Dan is deze volledig legale en natuurlijke vorm van speed de perfecte oplossing. En met ruim 120 doses is deze herbal speed ook nog eens enorm kostenefficiënt!

Direct energie

Je ervaart al binnen 10 minuten de eerste effecten van Herbal Speed. Zo snel profiteer je al na inname van de extra energie boost die je lichaam krijgt.

Herbal Speed gebruiken

Gebruik van natuurlijke speed: Snuif een lijntje Herbal speed of voeg een theelepeltje toe aan wat vruchtensap of frisdrank. Neem niet meer dan de maximale dosering van 3 lijntjes of theelepels per etmaal. Herbal speed is een natuurlijk pepmiddel en bevat geen gevaarlijke chemische bestanddelen.

Wat doet het

Herbal Speed geeft een je intense energiestoot die ruim 2 tot 3 uur aanhoudt. Het kan gesnoven worden of vermengd met een drankje. Let op, het snuiven van Herbal Speed kan als heel vervelend of onsmakelijk worden ervaren en daarom adviseren we het in te nemen met een drankje.

Hoe lang werkt Herbal Speed

Je kunt een energiestoot verwachten die ongeveer 2 tot 3 uur aan kan houden. De werking is afhankelijk van je eigen gesteld- en gezondheid en van je maaginhoud. Neem dit product bij voorkeur in bij weinig maaginhoud.

Wat zit er in Herbal Speed?

Guarana, kolanoot, catmint, nootmuskaat, kaneel

Hoeveel krijg ik?

Elke verpakking bevat ongeveer 15 gram

Voordelen Herbal Speed

 • 100% natuurlijk
 • werkt meteen
 • snuiven niet nodig
 • goedkoop 

Opgelet

Dit product is een voedingssupplement en dient als zodanig te worden gebruikt. Gebruik nooit meer dan de aanbevolen dosis. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaataandoeningen. Niet gelijktijdig gebruiken met anti-depressiva of andere MAO-remmers, of met andere medicijnen.

Waarschuwing Herbal Speed

Stop direct het gebruik bij nervositeit, rillingen, slapeloosheid, verminderde eetlust of hartkloppingen. Buiten het bereik van kinderen bewaren, op een koele en droge plaats. Raadpleeg bij ernstige klachten of allergische reacties de huisarts.

Is het veilig?

Een gezonde levensstijl is erg belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst je arts, apotheker of deskundige consulteren.

Stop direct het gebruik als je ongewenste bijwerkingen of alergische reacties van dit product ervaart. Wanneer je een deskundige wilt raadplegen neem dan de verpakking van het product mee zodat de deskundige meteen de ingrediënten kent.

Herbal Speed vervoeren

Sterker dan Herbal Speed

Als je nog sterker wilt, probeer dan eens Herbal Crack. Dat is de allersterkste Herbal energizer die we in huis hebben. Niet voor beginnende gebruikers, wel ook 100% natuurlijk. En als dat je iets te gek in de oren klinkt, dan is er nog een derde product in ons assortiment en dat is Herbal Coke.

Artikelen over producten als deze

In ons blog besteden we regelmatig aandacht aan producten zoals deze, kijk maar eens:

 

Meer informatie

Meer informatie
SKU 78j54
levertijd direct
Inhoud verpakking 15 gram

Reviews 24

3.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 9
 • 4 wappies 5
 • 3 wappies 5
 • 2 wappies 4
 • 1 wappie 1
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijkenMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: