Amersfoortse drugsscene heeft één concurrent minder

Amersfoort – Dinsdag 17 januari heeft de politie een 25-jarige drugsdealer uit Amersfoort aangehouden. Een grote hoeveelheid harddrugs en contant geld is in beslag genomen.

Achtervolging

De Amersfoortse blauwe petten, scherp als altijd, zien op dinsdag 17 januari een man kort een flat binnengaan. Tegen deze persoon bestond al een vermoeden dat hij zich bezighoudt met de verkoop van drugs. Wanneer deze persoon vervolgens nog een kort bezoek brengt aan een andere woning, wordt de achtervolging ingezet.

De buit

Na een korte achtervolging wordt de verdachte aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen. Na de aanhouding worden twee woningen doorzocht waar contant geld en een handelshoeveelheid harddrugs is gevonden. Hierbij is onder andere 20 gram heroïne en 50 gram cocaïne is in beslag genomen.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *