Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Anonieme melding leidt tot wietkwekerij

Wiet in Tilburg

De politie trof afgelopen donderdag in Tilburg meer dan 900 planten en 12,5 kilo droge wiet op twee locaties. Meld Misdaad Anoniem meldingen waren de basis van deze vondsten.

Hart van Brabant

In Hart van Brabant zijn donderdag twee wietkwekerijen gevonden. Op een zolder van een loods aan de van der Coulsterstraat werd een kort geleden geknipte kwekerij aangetroffen van 360 planten. Ook werden er droognetten aangetroffen waar enkele kilo’s hennep op lagen te drogen en enkele zakken wiet. In totaal was dat 12,5 kilo.

Milsbeeksingel

In een woning aan de Milsbeeksingel werd, voor de tweede maal, een wietkwekerij gevonden. Hier stonden 540 planten te wachten om geoogst te worden. De spullen zijn in beslag genomen. Water en elektriciteit werden illegaal afgenomen dus dat kom ook bij het proces-verbaal te staan.

Coffeeshops

Hoe de coffeeshops in Tilburg aan hun handel moeten komen blijft een raadsel. Toch is het nog nooit gebeurd dat de shops zonder voorraad zitten.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *