Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Autobestuurder met drugs op rijdt fietser dood

aug 8, 2022

Rotterdam – Vannacht rond 04.00 uur vond een verkeersongeval plaats op de Boszoom in Rotterdam. Hierbij werd een fietser aangereden door een auto. Hulp mocht niet meer baten, de 33-jarige fietser uit Rotterdam overleed in het ziekenhuis. De 26-jarige automobilist uit Rotterdam is aangehouden.

Overleden in het ziekenhuis

Op de Boszoom in Rotterdam Oost ging het vannacht rond 04.00 ernstig mis. Een fietser, een 33-jarige Rotterdammer, werd aangereden door een auto. Hij raakte hierbij ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar mocht hulp helaas niet meer baten, de man is overleden.

Positief getest

Bij de 26-jarige bestuurder van de auto is een speekseltest afgenomen. Deze wees positief uit op het gebruik van drugs. De Rotterdammer is meegenomen naar het bureau. Zijn auto is in beslag genomen voor onderzoek.  

Moordwapen

We hebben het al zo vaak gezegd, het rijden met een voertuig als je onder invloed bent van medicijnen of drugs is hetzelfde als met een moordwapen in de rondte rijden. Als er dingen zoals bovenstaand gebeuren dan is dat nooit meer terug te draaien. Doe het niet. Niet voor jezelf, niet voor anderen.