Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Kolanoot kopen, wij leveren uit voorraad

aug 8, 2022
Colanoot gemalen

We zullen jullie besparen waarom, maar Kolanoot is echt op de hele wereld niet te krijgen. Er is een ernstig tekort en ook wij moesten helaas enige tijd nee verkopen. En dat nee verkopen is nogal een dingetje op ons kantoor, dus zijn de inkopers met een ongekend fanatisme op zoek gegaan en niet zonder succes.

Direct leverbaar

De gemalen Kolanoot is vanaf nu direct uit voorraad leverbaar in elk gewenst aantal. Bestellen kan HIER.

Wat is Kolanoot?

Kolanoot (cola nitida) is het zaad van een 6 meter hoge boom die groeit in Afrika, Jamaica en Brazilië. Kolanoot was een ingrediënt in Coca-Cola nadat cocaïne werd verboden. Of Kolanoot vandaag de dag nog steeds in Coca-Cola zit is een geheim, het zit in ieder geval nog wel in Pepsi.

In Jamaica en Brazilië wordt Kolanoot nog steeds geconsumeerd als seksuele simulant; vergelijkbaar met cocaïne. Ook wordt Kolanoot voor de maaltijden genuttigd om de spijsvertering te bevorderen en de smaak te verbeteren.

KOLANOOT EFFECTEN

Kolanoot is een sterk opwekkend middel. Net als koffie werkt kolanoot stimulerend en slaapverdrijvend. Het psychoactieve effect is echter sterker en anders. Het uithoudingsvermogen neemt toe en honger wordt verdreven. Het zorgt voor een groter concentratievermogen, een helder denkvermogen, werkt licht afrodiserend en kan een zekere ‘high’ opwekken. Het vergroot je mentale en fysieke mogelijkheden op bijvoorbeeld het werk en bij het sporten, dansen of seks. Omdat Kolanoot op allerlei manieren energie aan de reserves van het lichaam onttrekt, kan het aanvullend worden gebruikt als extra vetverbrander bij een afslankdieet.

GEBRUIK KOLANOOT

Eén theelepel door de koffie, thee of warme chocomel geeft een beetje meer pit. Voor een echte energiekick neem je 2 lepeltjes, bij hogere doseringen kun je niet meer stilzitten. 2 – 6 gram per dag is de dosis die officieel wordt aanbevolen. Wanneer je de smaak van Kolanoot niet aangenaam vindt, kun je het mengen met een frisdrank en koud drinken. Om de kalkachtige smaak te verdrijven kun je het ook met een beetje honing innemen.

Kolanoot is goed te combineren met Guarana, wat een soortgelijk effect heeft, alleen milder en minder activerend. De kolanoot kan ook in zijn geheel worden gegeten. Net als de Betelnoot dient deze voor een optimale opname te worden gecombineerd met kalk (calciumoxide of calciumhydroxide). De opwekkende eigenschappen blijven in een gehele noot het langst werkzaam, waardoor je de noten gemakkelijk een paar maanden kunt bewaren.