Ayahuasca in het regenwoud in beeld gebracht

Metamorphosis. De titel van een documentaire die je meeneemt in een regenwoud in het Amazonegebied. In de video zie je delen van het ritueel.

Ayahuasca wordt gebruikt en gemaakt door sjamanen en degenen die ze honderden of zelfs duizenden jaren ter assistentie zijn. Ayahuasca wordt gebruikt in het hele Amazonegebied en is zachtjes aan populair aan het worden in Europa.

Ayahuasca ceremonies

De documentaire Metamorphosis is een film die verschillende westerlingen volgt als ze vijf Ayahuasca-ceremonies ondergaan en het scala aan emoties ervaren – van totale angst tot regelrechte extase. Het onderzoekt ook de sjamanen die met het medicijn werken, evenals alle belangrijke elementen van een Ayahuasca-ceremonie.

Hamiton Souther

De film vertelt ook het verhaal van Hamilton Souther, die eerder in zijn leven geen geloof en geest had. Nadat hij spiritueel is ontwaakt, wordt Hamilton naar de Amazone geleid, waar hij studeert als een Ayahuascero, of iemand die de geneeskunde met Ayahuasca beoefent.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *