Space brownies of THC gummy beertjes

Niets is te gek en alles kan. Brownies met 350 mg werkzame stof THC, of gummy beertjes waarin THC zit verwerkt. Of een alcoholvrij biertje gemaakt van cannabis, hoe leuk is dat?

Cannabis producten

In het ooit zo conservatieve Amerika zijn ze echt helemaal los en je kunt het zo gek niet bedenken of ze maken het met THC. Want cannabis is echt helemaal hot in veel staten. De fase van ‘uitsluitend medicinaal gebruik’ zijn ze op veel plekken al lang voorbij.

Voor ontbijt of om mee te koken

Fabrikanten storten zich massaal op THC houdende producten waarbij de online winkels zelf rubrieken hebben als “Breakfast”, “Candy” of “Cooking”. Honderden producten kan je gewoon online bestellen en genieten op jouw manier. Wat zou het fijn zijn als we dat in Nederland ook gewoon konden doen, want nu moeten we het doen met een laf Cannabis ijsje (zonder THC).

Nieuwsgierig geworden? Je kunt je verlekkeren op de website van Leafly: https://www.leafly.com/products/edibles

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *