Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Belgen pakken Nederlandse drugsdealer

Antwerpen

De Belgische politie heeft zaterdag twee dealers gearresteerd in het stadscentrum. Bij huiszoekingen werden wiet, ketamine, hasj, cocaïne, xtc, ghb, mdma, verpakkingsmateriaal en een weegschaal aangetroffen.

Leopoldstraat

Het zogenaamde ‘drugsondersteuningsteam’ van de Belgische politie controleerde zaterdag in de Leopoldstraat in Antwerpen een man in zijn voertuig. “De 24-jarige had handelshoeveelheden wit, hasj, ketamine, cocaïne en xtc in zijn voertuig voorhanden. In zijn hotelkamer vond de politie ook nog GHB, MDMA, verpakkingsmateriaal en een weegschaal.

Snoepreisje

Vermoedelijk is de man voor enkele dagen van Nederland naar België gekomen om drugs te verkopen. Hij werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter”, klinkt het bij politiezone Antwerpen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *