Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Betalen leek even lastig, maar het komt goed

aug 2, 2022
ClouFlare

Oplettende klanten hadden het gisteravond in de tweede helft van de avond al snel in de gaten dat er iets niet helemaal lekker liep met betrekking tot betalingen van orders. Als jij dat hebt ervaren, lees dan even verder. Zo niet, vergeet dan de vorige zin en ga gerust wat leuks doen.

Koppelingen

Onze webwinkel is razend populair. Echt, maar dan ook echt serieus. Wereldwijd staan we in belangstelling en waar dat voor Nederland en België voornamelijk tevreden klanten betreft is het iets verder weg al iets minder. En als je richting het verre Oosten gaat is het eerlijk gezegd dramatisch. Die gasten daar hebben alleen belangstelling in jouw gegevens, of in de lekken op onze website om Viagra spam te kunnen versturen. Dus koppelen we de zaak om de boel te beveiligen.

CloudFlare

We gebruiken daarvoor de meest geavanceerde technieken die bedacht zijn door Cloudflare. Die liggen als een valse Rottweiler achter onze server met het schuim op de bek om ongewenste indringers buiten de deur te houden. Maar vannacht en gisteravond laat werden ook de goedbedoelde meldingen ‘betaling akkoord’ van de orders die door onze betaalprovider worden verstuurd geweigerd. En dan snapt ons systeem het even niet meer. We werken – haha, onze IT specialisten natuurlijk – aan een oplossing.

Problemen ervaren?

Als je problemen hebt ervaren tussen 1 augustus 21:00 uur en 2 augustus 11:00 uur met het plaatsen van orders, het betalen van orders of het ontvangen van mogelijk foutieve bevestigingen, wacht dan even af. We proberen alles te herstellen vanmiddag en dan moet het alsnog goed komen met je order(s). Heb je toch twijfels of gaat het toch niet goed, dan kan je altijd rekenen op onze trouwe deskundige fijne gezellige snelle en behulpzame helpdeskmedewerkers. Die bereik je door het indienen van een supportticket.