Stashcan Axe deo

Bewaar je spullen veilig maar toch opvallend

Geplaatst door

Met het festival- en strandseizoen voor de deur heb je wellicht de zorg waar je je kostbare spullen verbergt als je naar een festival of het strand gaat. De oplossing is daar, stashcans.

Stashcans zijn voorwerpen die je in het dagelijks leven overal tegenkomt. Denk daarbij aan een haarborstel, een spuitbus WD-40, een spuitbusje Axe deodorant of een blikje RedBull. Maar niets is wat het lijkt en dat gaat zeker op voor stashes.

Niet van echt te onderscheiden

De voorwerpen die gemaakt zijn als stashcan zien er niet alleen uit als de originele, maar ze hebben ook dezelfde afmetingen en wegen evenveel. Het enige verschil is dat de stashes een geheime bergruimte kennen waardoor het verstoppen van kostbare spullen kinderspel wordt.
Zelfs als je de voorwerpen van heel dichtbij bekijkt dan zal je niet zien dat het een stashcan betreft. Dit maakt het voor criminelen lastig om jouw kostbare spullen te vinden toch.

Groot assortiment

Het assortiment is inmiddels ongekend, want de rubriek stashes kent nu al 42 verschillende producten met een holle ruimte. Dus er zit altijd wel iets voor je bij.

Stashes in alle soorten en maten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *