Toevalstreffer: 40 kilo cocaïne aangetroffen

De politie heeft een klappertje gemaakt bij toeval. Een 28-jarige man in Oosterhout heeft een onschuldige politiecontrole heel duur moeten bekopen. De politie zocht in zijn huis naar een eventuele wietkwekerij, maar vond uiteindelijk voor zo’n 2,5 miljoen euro aan cocaïne.

Die wietkwekerij werd niet aangetroffen maar toen zijn persoonsgegevens gecontroleerd werden bleek er nog een boete open te staan. Als hij deze gewoon op tijd had voldaan dan was er niets aan de hand geweest. Maar omdat hij de boete niet kon betalen werd zijn auto in beslag genomen.

Toevalstreffer

En daar kwam de toevalstreffer in beeld. In de auto lag een koffer met 2 kilo drugs, met een geschatte straatwaarde tussen de 70.000 en 80.000 euro. 

Het werd nóg erger

Gealarmeerd door die vondst doorzocht de politie een dag later de garagebox van de man. Daarin stond ook een auto, waarin verdeeld over meerdere pakketten ruim 40 kilo coke lag, met een straatwaarde van ongeveer 2,5 miljoen euro.

Speltip

Speltip #19: als je veel zooi in huis hebt, betaal dan altijd je boetes

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *