Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Biervlietse drugshandelaren gepakt

mei 17, 2021

Biervliet – De politie heeft donderdag 13 mei drie mannen aangehouden voor de handel in verdovende middelen. De afgelopen periode ontving de politie meerdere overlastmeldingen uit de omgeving van een 27-jarige man uit Biervliet. Er werd een onderzoek gestart.

Controle

Donderdagmorgen controleerde de politie twee mannen van 33 en 34 jaar oud uit België die uit de betreffende woning kwamen. In het voertuig van de Belgische mannen werden een paar honderd gram wiet aangetroffen. Hierop zijn de mannen aangehouden. Ze legden een verklaring af op het politiebureau en zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Woning

Donderdagavond werd de 27-jarige man uit Biervliet in zijn woning aangehouden. Ook werd de woning door agenten doorzocht. Naast ongeveer 300 gram verdovende middelen werden ook nog een omgebouwd alarmpistool, contant geld en meerdere waardevolle goederen waaronder elektronica en merkkleding in beslag genomen. Toen volgde een politieonderzoek in een garagebox. Daar werden een crossmotor en een drone in beslag genomen. De politie vermoedt dat de man al langere tijd inkomsten uit de handel in verdovende middelen heeft en nam daarom de goederen met een geschatte waarde van ruim 10.000 euro in beslag.*

Bron: politie

  • wow, een echte crossmotor en een drone. Nou, dat jaagt de criminelen natuurlijk de stuipen op het lijf. We hebben werkelijk geen idee waarom dit bericht eigenlijk nieuwswaardig is. Nadat ze je nu je huis uit schoppen als ze drugs aantreffen, nemen ze ook nog eens spullen in beslag die werkelijk niets met drugs te maken hebben. De angst moet er klaarblijkelijk ingepompt worden.