Bij toeval wietkwekerij ontdekt

In de gemeente Gorinchem heeft de politie bij toeval een wietkwekerij ontdekt. Agenten waren afgekomen op een melding van een mogelijke illegale lozing afgekomen.

Illegale lozing op sloot

Ze constateerden op een terrein gelegen aan de Parallelweg dat er daadwerkelijk rioolwater rechtstreeks op een sloot werd geloosd. Bij onderzoek binnen in de ruimte waar het toilet was aangebracht hoorden de agenten vanuit een andere ruimte het geluid van een in werking zijnde afzuiging, waarbij het vermoeden op kwam van een in werking zijnde wietkwekerij / drogerij.

In die ruimte werd vervolgens een hoeveelheid wiettoppen van in totaal 7 kg aangetroffen. De wiet werd in beslag genomen en de politie onderzoekt wie bij de loods hoort.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *