Bodemvervuiling door drugsafval dumping

Oosterhout – Op de kruising van de Tilburgse- met de Dongensebaan is dinsdagmiddag 18 februari een dumping van drugsafval ontdekt door de politie. De bodem raakte daarbij vervuild.

Jerrycans

De meldkamer kreeg rond 17.30 uur een melding. Agenten die  ter plaatse kwamen zagen een drietal jerrycans liggen. Ze waren in brand gestoken. De vloeistoffen die in de jerrycans hadden gezeten waren inmiddels de bodem in gelekt. Een gespecialiseerd bedrijf heeft het drugsafval opgeruimd. Ook moest de bodem gesaneerd worden.

Alsmaar duurder

In het spel dat justitie speelt met de drugsproducenten wordt de prijs die de belastingbetaler moet ophoesten alsmaar hoger en hoger. En dat terwijl er geen pilletje minder geslikt wordt na al die jaren strijd. Ook wordt er geen lijntje minder gesnoven of zijn de prijzen omhoog gevlogen. Het maakt geen ENKEL verschil, behalve dat dat het steeds meer geld kost.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak. Heeft u op deze locatie of in de omgeving iets verdachts gezien voor dinsdag 18 februari 17.30 uur? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *