Botsproef met GHB op

DoorFlappie

mrt 25, 2018 #aanrijdingen, #ghb, #lelystad
ghb

Lelystad – De politie heeft vrijdagmiddag in Lelystad een 49-jarige man aangehouden omdat hij onder invloed van GHB meerdere aanrijdingen heeft veroorzaakt.

Een politieagent in privétijd zag hoe de bestuurder van een Volvo een aantal keren van de weg raakte en daarbij onder andere de vangrail ramde. Politie-eenheden namen positie in op de Larserweg om de brokkenpiloot een volgteken te geven. Ondanks dat de auto zwaar beschadigd was geraakt, reed de man gewoon door naar Lelystad. En dat doorrijden had tot gevolg dat de man opnieuw een aanrijding veroorzaakte. Uiteindelijk kon de GHB gebruikers staande gehouden worden. Eenmaal staande gehouden bleek dat zijn voertuig niet was verzekerd en dat de 49 jarige ook nog nooit een rijbewijs had gehad.

Een arts heeft bloed afgenomen om de hoeveelheid drugs vast te kunnen stellen. Aan de hand daarvan volgt een proces-verbaal voor het rijden onder invloed. De man wordt ook vervolgd voor het gevaarlijke rijgedrag, verlaten plaats ongeval, rijden zonder rijbewijs en verzekering. De auto is in beslag genomen

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *