Boze rook in de bajes

Nee, we hebben het niet over een vaag voodoo ritueel hier, maar over synthetische drugs waarvan je helemaal loco wordt. Dat smokkelen ze namelijk sinds enige tijd de bajes in.

Roermond

Reden voor de gevangenis in Roermond om sinds een weekje alleen nog maar kopieën van post aan gevangenen te verstrekken. De drugs Spice wordt er namelijk via briefpapier naar binnen gesmokkeld. De gevangenisdirectie heeft ingegrepen na ‘signalen’ over die smokkelpogingen.

Levensgevaarlijke rotzooi


Spice, Moonlight, Boze Rook is een mengsel van wat kruiden die worden aangevuld met synthetische cannabinoïden . Er zijn nogal wat verschillende producten op de markt die allemaal onder verschillende namen worden aangeboden, maar allemaal synthetische cannabis bevatten. Vanwege de sterkte wordt synthetische cannabis ook in verband gebracht met psychoses. Het is puur vergif en zwaar kankerverwekkend genoemd door Engelse onderzoekers.

Controle post

Alle bij de bajes binnenkomende post en pakjes moeten worden gecontroleerd. De drugs wordt op verschillende manieren gesmokkeld, zoals in kleding, of achter een postzegel.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *