Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Brabander gepakt met wiet, hasj en cocaïne

Mini gripzakjes

Op dinsdag 5 april hielden politieagenten een 30-jarige man uit Bergen op Zoom aan omdat hij in het bezit was van verdovende middelen zoals wiet, hasj en cocaïne.

Controle voertuig

Agenten controleerden de auto waar de man in reed op de Mozartlaan in Bergen op Zoom. Zij herkenden de verdachte van eerdere meldingen die verband hielden met de opiumwetgeving.

De auto stopte toen de agenten een stopteken gaven aan de bestuurder. Bij aanspreken roken de agenten een sterke wietlucht uit de auto komen. Om de uitlevering van alle verdovende middelen werd gevraagd, maar de bestuurder vertelde de agenten dat hij niets bij zich had.

Handelsvoorraad

Hierop keken de agenten in de auto. In een verborgen ruimte in de auto van de jokkebrok vonden ze 34 gripzakjes met wiet, 5 zakjes met hasj en 9 verpakkingen die gevuld waren met cocaïne. Na deze vondst hielden de agenten de verdachte aan.

De man is gehoord op het politiebureau. Na het afleggen van een verklaring werd hij in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *