Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Politie treft 100K cash in woning

Veel doekoe

Tromgeroffel…. De recherche heeft een nieuwe vangst gedaan in het onderzoek naar het drugslab dat in juli 2021 in Boekelo werd ontdekt.

Een ton

Tijdens een doorzoeking in een woning in Hengelo op woensdag 6 april vonden agenten bijna 100.000 euro aan contanten. Het geld is in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat criminelen het geld verkregen hebben door de productie en/of de handel in drugs. Er is geen verdachte aangehouden, maar de politie sluit niet uit dat het onderzoek en deze nieuwe vangst leiden naar nieuwe verdachten.

Drugslab

Na de vondst van het drugslab in Boekelo in juli 2021, startte de politie een onderzoek. Naast twee aanhoudingen in het drugslab, werden in januari van dit jaar twee nieuwe verdachten aangehouden. De twee 32-jarige personen afkomstig uit Hengelo zitten nog vast op verdenking van betrokkenheid bij de productie en de handel in harddrugs. Bij de doorzoeking van hun woningen vonden agenten 16 kg cocaïne en 10.000 xtc pillen. Het onderzoek naar het drugslab wordt voortgezet.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *