Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Brabanders zonder wiet

jan 11, 2018

Heel Brabant zit sinds gisteren compleet zonder wiet. Coffeeshops weten zich geen raad, recreatieve- en medicinale gebruikers zitten met de handen in het haar want er zijn elf wietkwekerijen opgerold in de provincie. Bijkomend voordeel is wel dat de criminaliteitscijfers vanaf woensdag zeer drastisch naar beneden zullen gaan.

De politie doorzocht elf panden in Halsteren (Buurtweg – 486 planten), Roosendaal (Damastberg – 301 planten), Dinteloord (Oostgroeneweg – 420 planten, en Van Heemskerckstraat – 800 gram hennep), Oosterhout (Vreeburg – 301 planten, en Jacob van Catslaan – 108 planten, 1808 stekjes en bijna 1,5 kg toppen), Breda (Meulebekestraat – 241 planten, en Fatimastraat – ruim 5 kilo toppen), Tilburg (Jan Evertsenstraat – 300 planten) en in Waalwijk (Grotestraat – 162 planten, en Talmastraat – 89 planten). In de woning aan de Jacob Catslaan in Oosterhout zijn twee verdachten, een 58-jarige bewoonster en een 20-jarige vrouw uit Oosterhout in de woning aangehouden. In Breda werd een 28-jarige man uit Breda in een woning aan de Meulebekestraat aangehouden. Op bijna alle adressen werd illegaal stroom afgetapt (dat staat natuurlijk spannender in een persbericht als: niet bij alle adressen werd de stroom illegaal afgetapt).

Wat deze duizelingwekkende operatie de gemeenschap kost is volstrekt onduidelijk, maar het laat zich raden dat er weer enkele tonnetjes mee gemoeid zijn. Laten we er voor duimen dat we over een paar jaar hartelijk kunnen lachen om dit soort berichten als de wietkweek hopelijk is gelegaliseerd. Want deze kermis is zo fokking zinloos!

Bron van al deze ellende: politie.nl