Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Bredase drugsdealer in Etten-Leur gepakt

lachgas tiel

Een alerte melder heeft de politie maandagmorgen op het spoor gezet van een mogelijke drugsdealer. Een 22-jarige man uit Breda werd op het Vincent van Goghplein tijdens een controle aangehouden ter zake de opiumwetgeving. In de auto en in zijn kleding werden bij elkaar 23 ponypacks met cocaïne en 610 euro aan contant geld aangetroffen.

Lachgas en harde muziek

Agenten kregen maandag 15 november 2021 omstreeks 07.30 uur de opdracht van de meldkamer om te gaan naar het Vincent van Goghplein. Er zou daar overlast veroorzaakt worden door een man die in een auto zou zitten. Die bestuurder zou de muziek heel hard hebben gezet en lachgas gebruiken. De agenten troffen de bedoelde auto aan. In de auto lagen drie gasflessen en lege ballonnen. De bestuurder kon zich niet legitimeren. Op de grond bij zijn stoel lag een ponypack cocaïne, dat volgens de man voor eigen gebruik was. Hierop doorzochten de agenten de auto.

Gripzakjes

Achter de bestuurderstoel lag een plastic zak met meerdere kleine zakjes cocaine, Tijdens het insluiten werd in zijn broek nog zo’n zak met dezelfde inhoud aangetroffen. Bij elkaar 23 gripzakjes met coke. Bovendien lagen er in de middenconsole nog 9 bankbiljetten van 50 en 8 briefjes van 20 euro. Ook had hij drie mobiele telefoons bij zich. Verder lagen er ook nog drie gasflessen in de auto. De verdachte is ingesloten.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *