Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Britse gedetineerden zetten ratten in voor drugssmokkel

DoorRedactie

mrt 26, 2019 , ,
Ratten met drugs

Het binnensmokkelen van mobieltjes en drugs in de Britse gevangenissen wordt steeds lastiger door de strenge controles. En nu werden ook ratten ingezet om de smokkelwaar aan de juiste kant van het hek te krijgen.

Bewakers in het Britse Dorset vonden drie dode ratten naast een hoog hek. De beesten waren opengereten en volgestopt met smokkelwaar, om vervolgens te worden dichtgenaaid en afgeleverd. De bewakers maakten de aangetroffen ratten na enige argwaan open. Ze bleken ’gevuld’ te zijn met mobieltjes, opladers, SIM-kaarten, sigarettenvloeitjes en wiet, meldt The Daily Mail.

Volgens het Britse ministerie van Justitie werden de ratten over het hek van de gevangenis gesmeten. Hoe succesvol deze methode is werd niet gemeld, maar het laatste jaar werden er in de bajes in Engeland tienduizend mobieltjes in beslag genomen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *