Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Geen drugslabs of wietkwekerijen bij Eindhovense razzia

mrt 26, 2019
Politieagent

In de Eindhovense buurt Rapenland hebben de bekende diensten vorige week een ware razzia gehouden. Omdat de aanleiding tot de razzia meldingen van drugsoverlast waren, mag het duidelijk zijn dat er gezocht werd naar drugslabs en wietkwekerijen. Die werden er niet gevonden.

Panden doorzocht

De diensten doorzochten 26 panden in de Eindhovense wijk. En geen enkele wietkwekerij of drugslab, dus dat zou de politie vrolijk moeten stemmen zou je zeggen. Maar nergens lezen we dat de politie trots is op de inwoners.

Verkeerscontrole

Naast de doorzoeking van de panden stond er ook een intensieve verkeerscontrole op het programma van de politie en de belastingdienst. Deze fuik leverde meer resultaat op dan de zoektocht naar drugs.

28 voertuigen in beslag genomen

Maar liefst 28 auto’s verdwenen afgelopen week tijdens een controle van de Belastingdienst in Woensel achterop een sleeptruck. Zo werden ze in beslag genomen omdat eigenaren een openstaande schuld bij de Belastingdienst hadden. Bestuurders die langs de kant werden gezet konden meteen het verschuldigde bedrag betalen. Wie niet kon of wilde betalen, moest zijn auto inleveren. En dat gebeurde in totaal dus 28 keer.