Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Buitenlanders overvallen elkaar in Oosterhout

sep 12, 2022
Straatroof Oosterhout

Oosterhout – Twee Syrische vluchtelingen zijn zaterdagmiddag op het Cruyff-court in het Slotjespark beroofd van hun telefoon door twee buitenlandse mannen.

Syrische jongens

Drie Syrische jongens (tussen de 14 en 16 jaar) waren daar aan het voetballen toen ze benaderd werden door twee mannen. De mannen vroegen in de Arabische taal dat ze drugs aan hun wilden verkopen maar de jongens gaven aan geen interesse te hebben. De mannen wilde dat ze voor hun kwamen werken maar ook dat verzoek werd afgewezen. Er ontstond toen een vechtpartij waarbij de mannen twee telefoons afpakten van twee slachtoffers. Eén van die slachtoffers raakte lichtgewond.

Signalement

De politie werd gebeld en door middel van een begeleider werd het verhaal verteld. De slachtoffers gaven de volgende signalementen op van de twee mannen:

Verdachte één was van Arabische afkomt omdat hij die taal sprak, vermoedelijk uit Jemen. Hij is 1.65 tot 1.70 m lang en heeft een getinte huidskleur. Hij is 19 a 20 jaar oud. Zijn haarkleur is zwart en hij heeft een opgeschoren model met krullen Hij heeft een snor en een sikje. Hij heeft een gezet postuur en droeg een zwart jack met een wit T-shirt, een zwarte trainingsbroek en witte schoenen.

Verdachte twee is van Somalische afkomst en heeft lang donker haar gevlochten. Hij heeft een smal hoofd en is 1.70 a 1.80 m lang.

Bron en foto: politie.nl