Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Burgemeester Emmen speelt voor rechter

DoorRedactie

jun 30, 2021 , , ,
Wietpand gesloten Gilze

Iets waarover eigenlijk een rechter zou moeten beslissen, maar burgemeesters zitten maar al te graag op de stoel van de rechter in Nederland. Zo ook in Emmen waar een woning voor drie maanden op slot gaat. En dan gaat er veel stuk.

Softdrugs

Een woning aan de Lippingeslag in Emmen gaat voor drie maanden op slot, omdat daar vorige maand een grote hoeveelheid softdrugs is aangetroffen. Dat heeft burgemeester Eric van Oosterhout van de gemeente Emmen besloten. Een pure strafmaatregel in plaats van een maatregel om overlast door drugs te voorkomen. Niemand had immers overlast van de aanwezige drugs.

Aanleiding voor de sluiting is een inval die de politie op vrijdagmiddag 7 mei deed.

De politie viel de woning in de wijk Angelslo rond drie uur binnen en troffen daar volgens politiewoordvoerder Ragni de Lang meerdere kilo’s wiet aan. Één persoon werd aangehouden, die is nu dus dakloos en als het een huurwoning was dan hoeft hij ook nooit meer terug te komen en wordt huren sowieso een onmogelijke opgave.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *