Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsafval in 25 lekkende vaten bij Wychen

DoorRedactie

jul 1, 2021 , , ,
vaten

Een dumping van tenminste 25 vaten met daarin vermoedelijk drugsafval aan de Hessenbergseweg langs de Hatertse Vennen bij Wijchen en Overasselt.  De vaten werden woensdagavond ontdekt.

Melding voorbijganger

Er kwam bij de politie een melding binnen van een voorbijganger die de vaten opmerkte langs de kant van de weg. Het vermoeden is dat de vaten zijn gedumpt vanuit de auto. Een groot deel van de vaten was aan het lekken. De vaten lagen verspreid over een afstand van 1,5 kilometer. Om verdere incidenten te voorkomen werd de complete straat afgezet door de politie, dat duurde tot 3:30.

Brandweer

De brandweer heeft meerdere metingen verricht om te zien of er schadelijke stoffen vrij kwamen, maar de uitkomst daarvan is nog niet bekend. Een speciaal bedrijf gaat de vaten met de chemicaliën opruimen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *