Burgemeester sluit pand in Gilze

Keihard op de stoel gaan zitten van de rechter en daarmee angst en beven aanjagen onder de burgerbevolking. Echt een burgemeester taak, de Wet van Damocles toepassen.

Drie maanden

Een woning aan de Burgemeester van Poppelstraat in Gilze is voor 3 maanden gesloten vanwege een overtreding van de Opiumwet. Dat heeft burgemeester Jan Boelhouwer besloten. Op 8 januari 2020 trof de politie er een handelshoeveelheid hard- en softdrugs aan. Het is verboden om dit pand te betreden van 19 februari 2020 tot 19 mei 2020.

Bangmakerij

Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Gilze en Rijen een eind maken aan drugsoverlast (welke overlast is niet bekend) vanuit deze woning. De gemeente heeft omwonenden per brief geïnformeerd over deze maatregel.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *