Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Openbaar Ministerie verdedigt drugsgeld

feb 21, 2020
HahahahahahaHARCHahahahahahaHARC

Als je enkele tientallen miljoenen euro’s per jaar stuk slaat die door de hardwerkende burgers worden opgehoest, dan moet je natuurlijk wel een beetje pochen over wat je doet. En “je” is in dit geval het Openbaar Ministerie.

Oorlog tegen drugs

Zullen er O.M. medewerkers zijn die een tatoeage hebben van de tekst “War on drugs”? Wij denken van wel. Want als je een riant betaalde baan hebt die goed is voor een Tesla en een leuk vrijstaand huis aan het water en je dat alles te danken hebt aan een nooit stoppende geldstroom…

Tegen beter weten

Ontelbare voorbeelden zijn er wereldwijd die aantonen dat oorlogen tegen drugs niet gewonnen werden, niet gewonnen worden en ook in de toekomst nooit gewonnen zullen gaan worden. Maar als je kijkt naar het almachtige USA, dan zie je dat er aan die oorlog wel vele miljarden te verdienen zijn. En wie wil er nu niet een beetje van die taart mee snoepen?

O.M. komt met cijfers

Het Openbaar Ministerie verdedigt de volslagen zinloze, maar ook vooral kansloze oorlog tegen drugs maar wat graag met cijfers. Dan kan je zien hoeveel ze wel niet in beslag hebben genomen. En soms beweren ze zelfs dat ons land door die oorlogvoering veiliger is geworden.
Inmiddels draaien de coke dealers overuren, wordt er nergens zoveel XTC en speed gemaakt als in Nederland, groeit de wiet uit de schoorstenen en viert de criminaliteit hoogtij. Lekker bezig daar op het O.M. mensen.