Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Cafeïne gebruik kent heel veel toepassingen

jul 30, 2021
Snuifpoeder

De stof cafeïne wordt door de stimulerende werking veel toegepast in de sportwereld, mede omdat het ook niet op de dopinglijst staat. Zelfs olympische sporters gebruiken cafeïne. Daarnaast wordt cafeïne ook gebruikt in energiedrankjes zoals RedBull.

Structuur

De cafeïne van Wapwinkel is de beste die je in Nederland of België kunt krijgen. Het is van een zeer zuivere kwaliteit (COA op verzoek vanaf 5 kilo bestellingen verkrijgbaar) en heeft een zeer fijne structuur en is bijzonder wit van kleur. Dit maakt het mengen met andere stoffen zeer eenvoudig.

In je smoothy

Cafeïne is uitstekend oplosbaar in een (groente) smoothie en is daardoor goed toepasbaar om het er doorheen te mixen. Met de toevoeging van wat cafeïne in je smoothie kom je tot de ontdekking dat je energielevel een stukje hoger ligt dan je gewend bent na het gebruik. En je proeft er niets van als je cafeïne mixt.

Door je powermix

Stel je zelf je powermixen samen, denk er dan aan om er wat cafeïne door te mixen. Je zult merken dat cafeïne je meer en langduriger energie geeft. En het mooiste van alles is dat het niet op enige dopinglijst staat.

Waar gebruik je cafeïne voor

  • Je krijgt er energie van
  • Het is niet slecht voor je gezondheid
  • Cafeïnewerkt meteen
  • Eenvoudig te capsuleren

Hersluitbare verpakking

Gebruik je niet meteen de hele inhoud van de gekocht cafeïne? Geen zorg dat je cafeïne vocht aantrekt en gaat klonteren, of dat wanneer je niet alles meteen gebruikt het poeder verkleurd. Onze hermetisch gesealde zakken komen volledig gesloten bij je aan, maar kunnen na gebruik van de cafeïne ook herhaaldelijk weer opnieuw gesloten worden. Op die manier blijft je kwaliteit en versheid lang gegarandeerd.

Isolerende werking

Daarnaast hebben de stazakken ook nog een isolerende werking omdat ze vervaardigd zijn van een aluminium coating.

Verpakkingseenheden

Cafeïne poeder is verkrijgbaar in stazkken van 30, 100, 250, 500 of 1.000 gram.

Voedingssupplementen die helpen

De voedingssupplementen die we in ons assortiment hebben zijn vaak uitstekende natuurlijke middelen om het lichaam te helpen sneller te herstellen van een nieuwe aanval op ons immuunsysteem. 
Ingrediënten zoals Ginseng en Guarana komen je waarschijnlijk bekend voor, middelen die al duizenden jaren worden gebruikt om de vitaliteit te verhogen en vermoeidheid te verdrijven.
Maar als je gewoon een hectisch leven hebt en het lang niet iedereen druk, druk, druk is, kunnen de middelen die we in ons assortiment hebben, je helpen herstellen van een nieuwe dag vol stress, maar ook zorgen dat je beter presteert op school, op je werk of tijdens het sporten.