Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Cafeïne (pharma grade) 1 kilogram

€ 57,95
  • Koop er 2 voor € 47,95 per stuk. en bespaar 18%
Beschikbaarheid: Op voorraad
Waarom nog energie drankjes of koffie nemen. Cafeïne werkt beter, heftiger en is suiker vrij. Behoefte aan een geweldige knalharde training? Een nachtje flink stappen? Ook zo flauw van die zogenaamde ‘heftige’ energie drankjes? Dan is Cafeïne de oplossing voor jou!

Cafeïne Anhydraat kopen

Pharma grade cafeïne 1000 gram

Pure Cafeïne voor direct energie

Sterker dan een kop koffie

Cafeïne is zo geconcentreerd dat het 3x zo sterk is dan een flinke kop koffie! 

Meteen een energiestoot

Waarom nog energie drankjes of koffie nemen. Cafeïne werkt beter, heftiger en is suiker vrij. 
Behoefte aan een geweldige knalharde training? Een nachtje flink stappen? Ook zo flauw van die zogenaamde ‘heftige’ energie drankjes?
Dan is Cafeïne de oplossing voor jou! 

Cafeïne eigenschappen

  • Stimuleert kracht en uithoudingsvermogen
  • Tot 3x zo sterk dan normale energie drankjes
  • Verhoogt concentratie en alertheid
  • Perfect voor sport, werk en studie
  • Overal mee naar toe te nemen
  • Werkt binnen enkele minuten
  • Direct extra energie
  • Geen suiker of vet

Wat is cafeïne?

Cafeïne of coffeïne is ook bekend onder de naam theïnematheïne/mateïne en guaranine. Het is een alkaloïde die voorkomt in thee, en in cacao- of koffiebonen. Cafeïne als zuivere stof is een wit poeder met een bittere smaak. Het is een milde psychoactieve stof met een stimulerende werking.

Cafeïne toepassingen

Cafeïne wordt door de stimulerende werking veel toegepast in de sportwereld, mede omdat het ook niet op de dopinglijst staat. Daarnaast wordt cafeïne ook gebruikt in energiedrankjes zoals RedBull.

Onze cafeïne is van een zeer zuivere kwaliteit (COA op verzoek vanaf 5 kilo bestellingen verkrijgbaar) en heeft een zeer fijne structuur en is bijzonder wit van kleur. Dit maakt het mengen met andere stoffen zeer eenvoudig.

In je smoothie

Cafeïne is uitstekend oplosbaar in een (groente) smoothie en is daardoor goed toepasbaar om het er doorheen te mixen. Met de toevoeging van wat cafeïne in je smoothie kom je tot de ontdekking dat je energielevel een stukje hoger ligt dan je gewend bent na het gebruik. En je proeft er niets van.

Door je powermix

Stel je zelf je powermixen samen, denk er dan aan om er wat cafeïne door te mixen. Je zult merken dat cafeïne je meer en langduriger energie geeft. En het mooiste van alles is dat het niet op enige dopinglijst staat.

Hersluitbare verpakking

Geen zorg dat je cafeïne vocht aantrekt en gaat klonteren, of dat wanneer je niet alles meteen gebruikt het poeder verkleurd. Onze hermetisch gesealde zakken komen volledig gesloten bij je aan, maar kunnen na gebruik ook herhaaldelijk weer opnieuw gesloten worden. Op die manier blijft je kwaliteit en de versheid van je product gegarandeerd.

Isolerende werking

Daarnaast hebben onze stazakken ook nog een isolerende werking omdat ze vervaardigd zijn van een aluminium coating.

Verpakkkingseenheden

Cafeïne poeder is verkrijgbaar in stazkken van 30, 100, 250, 500 of 1.000 gram. Alle eenheden zijn verpakt in de handige hersluitbare stazakken en voorzien van een ruime THT datum.

Zelf capsules maken

Deze cafeïne is uitstekend geschikt voor het maken van je eigen capsules. Op die manier kan je zelf de dosis bepalen, of de cafeïne mengen met een andere stof om zo je eigen voedingssupplement te maken. Wat je nodig hebt is een capsule machine en lege capsules.

Voedingssupplementen helpen

De voedingssupplementen die we in ons assortiment hebben zijn vaak uitstekende natuurlijke middelen om het lichaam te helpen sneller te herstellen van een nieuwe aanval op ons immuunsysteem. Ingrediënten zoals Ginseng en Guarana komen je waarschijnlijk bekend voor, middelen die al duizenden jaren worden gebruikt om de vitaliteit te verhogen en vermoeidheid te verdrijven. Maar als je gewoon een hectisch leven hebt en het lang niet iedereen druk, druk, druk is, kunnen de middelen die we in ons assortiment hebben, je helpen herstellen van een nieuwe dag vol stress, maar ook zorgen dat je beter presteert op school, op je werk of tijdens het sporten.

Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten Caffeïne
Inhoud verpakking 1000 gram
levertijd direct
Staat in onze smartshop

Klant beoordelingen

Cafeïne 1kg Beoordeling door xxxx
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Snel geleverd en goed verpakt! Top! (Geplaatst op 07-02-2020)
Goede kwaliteit Beoordeling door Murad
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Goede kwaliteit. Geen klonten en mooi van structuur. Snel in huis. (Geplaatst op 25-11-2019)
top kwaliteit Beoordeling door Missy
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
zeer goed product, lost erg goed op in de groente smoothies en geeft je net die extra boost voor de drukste uren (Geplaatst op 01-06-2019)
Perfect Beoordeling door Marianne
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Goed cafeïne. Mooi zuiver en klontvrij. Nu al drie keer gekocht bij jullie en altijd netjes en snel geleverd. (Geplaatst op 23-11-2018)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...