Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Proefpakket cafeïne

Voor mensen die niet kunnen kiezen. Zelfs daar denken we dan weer even aan. In één bestelling twee verschillende soort cafeïne. Pas dan kan je zelf het verschil ervaren tussen de twee soorten op het gebied van smaak, gevoel, structuur en kleur. Verpakt in twee verschillende stazakjes die je na gebruik weer kunt sluiten om je product goed te houden.

Proefpakket

Proefpakketje met 1x 30 gram synthetische cafeïne en 1x 30 gram natural cafeïne. Vanzelfsprekend verpakt in onze speciale isolerende, hersluitbare stazakken.

BEPERKT

Dit product kan slechts in de hoeveelheid van 1 stuks besteld worden omdat we een hele grote korting geven. Als je je proefpakket cafeïne wilt bestellen voor de belachelijk lage prijs van € 14,99 dan klik je HIER.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *