Café’s mogen geen drank meer schenken

Tuincentra mogen geen kamerplanten meer verkopen, café’s mogen geen drank meer schenken en op scholen wordt het onderwijzen verboden. Overdreven? Wellicht. Maar nu komt er dan eentje waarvan je van je stoel pleurt: het roken van een joint wordt straks verboden in een coffeeshop. Serieus, echt, heus.

Er was buiten de huiskamer nog maar één gelegenheid waar je als blower op je gemak een jonko kon roken zonder kuchende Groenlinksers om je heen en dat was de coffeeshop.

Blowers van over de hele wereld weten het, in Nederland kan je een toetertje roken in de coffeeshops. Maar dat feestje is straks ook al VERBOTEN.  Roken in coffeeshops wordt ten strengste verboden,  zo heeft staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) afgesproken met de deelnemers aan het zogeheten Nationaal Preventieakkoord. Tenzij je uit wilt wijken naar Mohawk of Greengo. Want dat is geen tabak.

We mogen in dit verrotte land nog blij zijn dat we mogen ademenen.

preventieakkoord

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.