Capsule berekenen, gratis tool

capsules maat 1

Welke capsule moet ik kiezen? Iedereen die wel eens lege capsules koopt of heeft gekocht kent deze vraag wel. Wapwinkel stelt hiervoor een handige gratis tool ter beschikking.

In één oogopslag weet je voortaan welke maat je moet kiezen want met deze handige tool zie je met een muisklik meteen hoe groot een capsule is en hoeveel er in een bepaalde maat past.

Hoeveel past er in een capsule?

Wapwinkel helpt je eenvoudig op weg. Speciaal voor onze klanten schreven wij een hulpprogramma wat de keuze van de juiste capsule een stuk eenvoudiger maakt. In het overzicht hieronder kan je precies zien hoe groot een capsule is en wat er precies in kan.Zo weet je zeker dat je de juiste maat in huis krijgt als je capsules koopt.

Klik op de capsule en je ziet dat de getallen ernaast veranderen als je een andere maat kiest. De inhoud in mg is natuurlijk wel afhankelijk van de stof die je er in stopt en dus indicatief.

 

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *