Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Capsule machine om zelf capsules te vullen

nov 26, 2018
Capsule machine

Als je zelf je kruiden, poeders, medicijnen of supplementen samenstelt dan is het innemen ervan het makkelijkst als je het in een capsule stopt. En dat vullen van je eigen capsules is tegenwoordig een klusje van niets met een capsule machine.

Met een capsule machine kan je, afhankelijk van het gekozen model, in één keer 24 of 50 capsules zelf vullen en sluiten in een handomdraai. De machines werken zonder elektriciteit en zijn eenvoudig door iedereen bedienbaar.

Snel klaar

Eenvoudiger kan het niet: je prepareert je mengsel van kruiden, poeders of zaden, vervolgens vul je de machine met capsules en dan verdeel je het mengsel over de capsules. Duw daarna de bovenkant er over en je capsules zijn klaar!

Verschillende maten

De capsule machines zijn er in veel verschillende maten. Eigenlijk voor alle maten capsules, met uitzondering van de allerkleinste maat. Voor maat 5 capsules worden er geen machines gemaakt.

Als je kiest voor het model waarin je zelf capsules kunt vullen in een aantal van 24 stuks, dan heb je de keuze uit drie modellen. Deze machines zijn er in de maat 1, 0 en 00. Maar kies je voor de wat grotere machine waarin je in één keer 50 capsules kunt vullen dan is de keuze wat ruimer. Deze machines zijn verkrijgbaar in vrijwel alle maten: 4, 3, 2, 1, 0, 00 en 000.

Capsule machine bundels

Regelmatig maken wij speciale aanbiedingen waarin de capsule machines bundelen. En dan bedoelen we niet meerdere capsule machines bij elkaar, maar een capsule machine gebundeld met de bijpassende capsules. En vanzelfsprekend zijn deze bundels altijd extra laag geprijsd. Op die manier ben je dan goedkoper uit dan wanneer je de machine en de capsules los bij ons koopt.

Geschikt voor alle capsules

De door ons verkochte machines zijn geschikt voor alle soorten capsules uit ons assortiment. Dus of je nu gelatine-, vegetarische-, dieren-, gluten vrije-, of maagzuur bestendige capsules zelf wilt capsuleren. Met een eenvoudige vulmethode ben je er voortaan van verzekerd dat je zelf een voorraadje hebt en niet meer mis grijpt.

Prijzen

Wij verkopen de machines altijd voor een zeer scherpe prijs en om het allemaal niet te ingewikkeld te maken zijn alle modellen geschikt voor 24 capsules even duur. Maar ook de modellen waarin je 50 capsules tegelijk kunt vullen verschillen onderling niet in prijs.

Waar te vinden

Capsule machines kopen? Dat kan, graag zelfs. We hebben door de ruime keuze de machines zelfs een eigen rubriek gegeven op onze website. Capsule machine kopen.

Capsule machine