Capsule machine om zelf capsules te vullen

Als je zelf je kruiden, poeders, medicijnen of supplementen samenstelt dan is het innemen ervan het makkelijkst als je het in een capsule stopt. En dat vullen van je eigen capsules is tegenwoordig een klusje van niets met een capsule machine.

Met een capsule machine kan je, afhankelijk van het gekozen model, in één keer 24 of 50 capsules zelf vullen en sluiten in een handomdraai. De machines werken zonder elektriciteit en zijn eenvoudig door iedereen bedienbaar.

Snel klaar

Eenvoudiger kan het niet: je prepareert je mengsel van kruiden, poeders of zaden, vervolgens vul je de machine met capsules en dan verdeel je het mengsel over de capsules. Duw daarna de bovenkant er over en je capsules zijn klaar!

Verschillende maten

De capsule machines zijn er in veel verschillende maten. Eigenlijk voor alle maten capsules, met uitzondering van de allerkleinste maat. Voor maat 5 capsules worden er geen machines gemaakt.

Als je kiest voor het model waarin je zelf capsules kunt vullen in een aantal van 24 stuks, dan heb je de keuze uit drie modellen. Deze machines zijn er in de maat 1, 0 en 00. Maar kies je voor de wat grotere machine waarin je in één keer 50 capsules kunt vullen dan is de keuze wat ruimer. Deze machines zijn verkrijgbaar in vrijwel alle maten: 4, 3, 2, 1, 0, 00 en 000.

Capsule machine bundels

Regelmatig maken wij speciale aanbiedingen waarin de capsule machines bundelen. En dan bedoelen we niet meerdere capsule machines bij elkaar, maar een capsule machine gebundeld met de bijpassende capsules. En vanzelfsprekend zijn deze bundels altijd extra laag geprijsd. Op die manier ben je dan goedkoper uit dan wanneer je de machine en de capsules los bij ons koopt.

Geschikt voor alle capsules

De door ons verkochte machines zijn geschikt voor alle soorten capsules uit ons assortiment. Dus of je nu gelatine-, vegetarische-, dieren-, gluten vrije-, of maagzuur bestendige capsules zelf wilt capsuleren. Met een eenvoudige vulmethode ben je er voortaan van verzekerd dat je zelf een voorraadje hebt en niet meer mis grijpt.

Prijzen

Wij verkopen de machines altijd voor een zeer scherpe prijs en om het allemaal niet te ingewikkeld te maken zijn alle modellen geschikt voor 24 capsules even duur. Maar ook de modellen waarin je 50 capsules tegelijk kunt vullen verschillen onderling niet in prijs.

Waar te vinden

Capsule machines kopen? Dat kan, graag zelfs. We hebben door de ruime keuze de machines zelfs een eigen rubriek gegeven op onze website. Capsule machine kopen.

Capsule machine

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

2 gedachten over “Capsule machine om zelf capsules te vullen

 • 6 augustus 2022 om 18:50
  Permalink

  Dag wapwinkel
  Ik ben veganistisch en moet elk uur één capsule met 6 druppels vloeistof en direct om in te nemen , welk formaat capsule zou u mij adviseren ?
  Heb net formaat nr1 ontvangen zou ik met nog een kleinere maar kunnen volstaan ?
  Warme groet Clementine Free

  [email protected].

  Beantwoorden
  • 7 augustus 2022 om 07:15
   Permalink

   Een maat 4 capsule is daarvoor de juiste maat, met de opmerking dat deze capsules niet geschikt zijn voor het innemen van vloeistoffen want ze lossen zeer snel op. Een veel toegepaste methode is de capsule vullen en dan een capsule van een maat groter daar omheen om het proces te vertragen.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.