Celstraf voor bezit GHB

DoorRedactie

okt 18, 2018 #auto, #emmen, #ghb, #stel
ghb

De rechtbank in Assen heeft een 34-jarige man uit Emmen veroordeeld tot een gevangenisstraf van 21 dagen voor het in het bezit hebben van de drug GHB.

Op 16 februari 2018 kwam er bij de politie een melding over overlast bij een voormalig bordeel in Emmen. Ter plekke troffen agenten een auto en een man en een vrouw aan die de politieagenten toestemming gaven om in de auto te kijken. Opmerkelijk want het stel had nogal wat te verbergen voor de politie. Die trof namelijk GHB, MDMA en amfetamine (speed) aan in het voertuig van het tweetal.

Tijdens het fouilleren van de man vonden de agenten ook een flesje GHB. De rechter sprak de man vrij van het dealen van drugs, omdat de verdovende middelen die werden aangetroffen in de auto, van de vrouw waren. Zij moet in december voor de rechter verschijnen om haar verhaal te doen. De Emmenaar zit op dit moment in de gevangenis vanwege een veroordeling in een andere zaak. Omdat hij al 17 dagen in voorarrest heeft doorgebracht, moet hij van de 21 dagen nog 4 uitzitten.

ghb

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *