Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Cheap Seals, seals met een drukVoutje

DoorRedactie

apr 5, 2022 , ,
Cheap seals

Rekeninghoudend met ons milieu, waarin we gewoon zijn om alles weg te gooien en de vraag naar spotgoedkope seals, kwam de oplossing. Cheap Seals.

Zelfde kwaliteit

Cheap Seals zijn van identieke kwaliteit zoals al onze andere eigen seals, alleen staat er soms iets scheef op geprint, is een lijntje niet helemaal recht of een afbeelding iets vervaagd. Maar wie daar niet om geeft, die kan zijn slag slaan want we bieden Cheap Seals aan voor een prijs die je nog nooit hebt gezien.

Klein en groot

Cheap seals zijn soms zelfs helemaal drukfoutvrij, als het bijvoorbeeld om proefdrukken gaat. De seals worden verpakt in een eenvoudig sluitzakje en altijd per 30 stuks, zowel de grote als de kleine. Uiteraard gaat het meestal goed bij de drukker, dus de Cheap Seals zijn beperkt leverbaar en dus niet altijd op voorraad.

Prijzen

We verkopen de kleine Cheap Seals voor slechts 1,49 per 30 stuks en voor de grote Cheap Seals betaal je maar 1,99 voor 30 stuks. Sla je slag!

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *