Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Snorro seals vanaf nu in ons schap

apr 6, 2022
Snorro seals 30

Snorro is sneller dan zijn schaduw en stapt er met gemak overheen. Maar toch is het gelukt om zijn contouren vast te leggen en het gebruiken als logo van de nieuwste seals in ons assortiment.

Zeer herkenbaar

Het gebruikte logo is als afbeelding zeer herkenbaar zodat jouw pakje ook direct herkenbaar is als jouw originele pakje. Geen enkel ander soort seal komt ook maar een beetje overeen met de Snorro Seal.

Zwart/wit

De zijde van het logo, dat zichtbaar is als je van dit papiertje een envelop hebt gevouwen, is wit met een zwart geprint Snorro logo. De binnenzijde van de Snorro Seals is gitzwart, zodat lichtgekleurde poeders er goed op gezien worden, zelfs op donkere plekken.

Zwart is ook echt zwart bij Snorro

Afmetingen en aantallen

Snorro seals zijn verkrijgbaar in de maten groot en klein, dus 9,5 x 9,5 centimeter voor de grote en dan 6,5 x 6,5 centimeter voor de kleine Snorro seals.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend is er gekozen voor de kwaliteit die je van ons gewend bent. Het papier is watervast, niet te scheuren en de inkt is vlekvast dus die geeft niet af.

Verpakking

Deze nieuwe Snorro Seals zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 30 stuks (sluitzakje) of 100 stuks die meteen in een luxe doosje geleverd worden.

Snorro Seals verpakking

Bestellen

Wil je Snorro Seals bestellen, klik dan op één van de onderstaande links en we sturen ze vandaag nog naar je op: