Christenunie komt met oorlogstaal tegen drugs

ChristenUnie

De ChristenUnie, een partij die zich staande houdt dankzij een groep mensen die wonen in de bible belt en met zijn allen in een sprookjesboek geloven, klapt via de mond van Stieneke van der Graaf uit de schol.

Tegen manifest

Mevrouw Stieneke laat als reactie op het manifest van Drugs66 aan Trouw laat weten dat ze drugs niet kan luchten of zien. En dat moet zij weten, we leven in een (nog wel) vrij land. Maar als de ChristenUnie na het sprookjesboek dat ze als leidraad voor het leven gebruiken nu ook in het sprookje gaat geloven dat de oorlog tegen drugs gaat helpen… Tijd voor tegengas.

Deskundigen

De middeleeuwse partij, die mogelijk nog verder weg staat van de burgers dan de rest in Den Haag, is klaar voor de strijd: “Van der Graaf spreekt de komende tijd met verslavingsdeskundigen, gebruikers, politie en bestuurders van bijvoorbeeld Zwolle en Enschede.” . En dan moet er natuurlijk nog meer geld komen, meer politie, langere straffen. Dat zal ze leren, die ongelovigen!

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *