Corona heeft positieve invloed op smartshops

Het Corona virus en de daaraan gekoppelde crisis blijkt van invloed op de handel in de online smartshops. Sinds de aanvang van de crisis zijn de omzetten gestegen.

Meer online

Mensen die smartshop en headshop producten gebruiken zijn door de Coronacrisis niet afgenomen. Meteen toen de crisis begon half maart bleek dat de weg van de smartshop in de stad al snel werd gewijzigd naar de smartshop online. En met online shoppen hebben veel klanten het gemak en de snelheid als positief ervaren, wat weer tot gevolg heeft dat velen online shoppen als standaard hebben gehouden en de winkels laten voor wat ze zijn.

Groter assortiment

De online headshop en smartshop heeft over het algemeen een assortiment dat veel groter is dan die van een reguliere smartshop. Dat komt omdat de producten niet hoeven worden uitgestald en of gedemonstreerd. Dat is voor de consument niet alleen voordeliger omdat het assortiment groter is, maar ook de kostprijs van een product is hierdoor lager.

Beste beentje

Onze medewerkers zetten in deze tijd hun allerbeste beentje voor, want met de vele vele nieuwe klanten die we mochten en nog steeds mogen verwelkomen online, weten we dat we maar één keer de eerste indruk kunnen maken. En waarschijnlijk doen we het goed omdat klachten uitblijven en klanten regelmatig terug blijven keren.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *